Afacerea Farmasi

Cum și cât poți câștiga cu Farmasi

Cu afacerea Farmasi câștigi în 3 moduri:

✔ Cumperi produse de calitate cu reducere pentru tine și familie;

✔ Vinzi produse Farmasi prietenilor/cunoștințelor, cu ajutorul catalogului;

✔ Recomanzi și altor persoane afacerea Farmasi și îți formezi o echipă.

DISCOUNTURI

Beneficiezi de 2 grile de discount față de prețul de catalog, după cum urmează:

  • 30% discount pentru produsele Dr. C. Tuna si Mr. Wipes;
  • 23% discount pentru produsele de machiaj, parfumuri și îngrijire personală.

CÂȘTIGURI FARMASI DIN FORMAREA UNEI ECHIPE

Farmasi răsplătește în multe moduri pe cei care aleg să își formeze o echipă și înscriu persoane noi în structura lor. Citește AICI cum se face o înscriere pentru a face primii pași în afacerea Farmasi.

1.Bonus personal

Te califici în planul de marketing, la un nivel conform cu valoarea comenzilor efectuate împreună cu cei înscriși în echipa ta, și câștigi un procent din suma vânzărilor acumulate într-o lună. Primul nivel este de 4%, la care ajungi dacă realizezi cu cel/cei înscriși de tine vânzări de minimum 500 lei (comanda ta plus a celorlalți consultanți). Câștigul tău va fi de 20 de lei, sumă care va intra în contul tău Farmasi luna următoare și o vei putea scădea din comandă. Acesta este cel mai mic câștig, dar sumele cresc considerabil, așa cum se poate vedea în tabelul de mai jos. Începând cu suma de 50 de lei, banii se încasează cash, prin încheierea unui contract și reținerea la sursă a impozitului de 10%. Astfel, totul se desfășoară legal și te poți bucura de bani cash.

bonus-personal-farmasi

2. Bonus de grup

O modalitate și mai profitabilă este bonusul de grup, un caștig generos rezultat din activitatea de recrutare a consultanților pe care îi ai în structură. Dacă ai în echipă consultanți care s-au calificat în planul de marketing la diferite niveluri, tu ești recompensat pentru munca acestora. Bonusurile de grup sunt calculate pe baza diferenței dintre nivelul la care te afli tu și nivelul consultanților din prima generație. 

bonus de grup afacerea farmasi

3. Bonus de leadership

Când realizezi împreună cu echipa un volum de grup (vânzări totale) de 30.000 lei, te califici la ultimul nivel din planul de marketing, de 22%. Însă bonusurile nu se opresc aici. Dacă ai în echipă lideri care s-au calificat și ei la nivel de 22%, în mod normal, conform calculului anterior, nu ai mai câștiga nimic, pentru că 22% – 22% = 0, dar aici intervine bonusul de leadership. Acest bonus se câștigă de la consultanții de nivel 22%, 18% și 15%.

Bonus de primă generație – ca Director de 22% câștigi 3% din diferența dintre suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din prima generație și  suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a doua generație.

Bonus de a doua generație –  ca Director de 22% câștigi 2% din diferența dintre suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a doua generație și suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a treia generație.

Bonus de a treia generație –  ca Director de 22% câștigi 1.5% din diferența dintre suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a treia generație și suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a patra generație.

Bonus de a patra generație –  ca Director de 22% câștigi 1% din diferența dintre suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a patra generație și suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a cincea generație.

bonus lidership afacerea farmasi castiguri

4. Mașină Farmasi

De la nivelul de Director de Aur primești o mașină de la Farmasi pe care să o folosești în activitatea ta de coordonare și de dezvoltare.

masina farmasi autoturism

 

5. Excursii cu Farmasi

Farmasi își răsplătește colaboratorii cu excursii în toată lumea, pentru a descoperi culturi și civilizații diverse, dar și sediile Farmasi din alte țări.

excursii farmasi

 

Completează acest formular și alătură-te echipei Farmasi!

error: Content is protected !!