Afacerea Farmasi

Cum și cât poți câștiga cu Farmasi

Cu afacerea Farmasi câștigi în 3 moduri:

✔ Cumperi produse de calitate cu reducere pentru tine și familie;

✔ Vinzi produse Farmasi prietenilor/cunoștințelor, cu ajutorul catalogului (vezi Farmasi Catalog);

✔ Recomanzi și altor persoane afacerea Farmasi și îți formezi o echipă.

Farmasi DISCOUNT

Beneficiezi de 20% DISCOUNT față de prețul de catalog Farmasi la toate produsele.

Cu un simplu Farmasi Cont ai acces pe loc la sute de produse de calitate ce pot fi promovate foarte usor, pentru ca acoperă nevoile intregii familii. Probabil ai auzit de celebrele rujuri Farmasi, rimel Farmasi, geluri de dus. Sampoane Farmasi (vestitul sampon cu usturoi Farmasi – nr 1 in preferintele clientilor nostri). Parfumuri Farmasi – un parfum Farmasi nu este orice fel de parfum, ci e apă de parfum, cu o concentrație mare, foarte persistent. Nutriplus Farmasi este o gamă nouă, care se diversifica de la o luna la alta. Contine produse de wellness si suplimente cafea cu cicoare Farmasi, Shake Farmasi (un inlocuitor de masa extraordinar), suplimente Nutriplus (Omega, Curcumin, Fibre pentru slabit). Gama Dr.C.Tuna, cu ritualuri de ingrijire a tenului. Exista cate o gama pentru fiecare tip de ten, ce ofera solutii pentru diverse probleme. Farmasi are fabrica proprie, este fondat de un medic, care a stabilit niste reguli de calitate respectate cu strictete. Mai multe despre acestea am scris aici. Datorita calitatii produselor, dar si a faptului ca Farmasi ofera cel mai bun plan de oportunitate din Romania, tot mai multe vedete ni s-au alaturat si fac afacerea Farmasi. Te invitam si pe tine sa vii alaturi de noi completand acest formular. Mai jos vom detalia castigurile la care poti ajunge si tu daca incepi sa folosesti, apoi sa recomanzi produsele Farmasi altor persoane.

 

CÂȘTIGURI FARMASI DIN FORMAREA UNEI ECHIPE

Farmasi răsplătește în multe moduri pe cei care aleg să își formeze o echipă și înscriu persoane noi în structura lor. Citește AICI cum se face o înscriere Farmasi pentru a face primii pași în această afacere. Acum putem face înscrieri Farmasi intenational, din orice tară din lume în care compania este prezentă. Cu un simplu cont Farmasi oricine, de oriunde, poate începe să își dezvolte un business, bineînțeles dacă are determinare, ambiție și dorință de muncă. Primul pas este să devină Reprezentant Farmasi , adica Beauty Influencer Farmasi, ceea ce se poate realiza foarte simplu, doar completand un formular

Plan de Marketing Farmasi Romania

1.Bonus personal

Te califici în planul de marketing, la un nivel conform cu valoarea comenzilor efectuate împreună cu cei înscriși în echipa ta, și câștigi un procent din suma vânzărilor acumulate într-o lună. Primul nivel Farmasi este de 3%, la care ajungi dacă realizezi cu cel/cei înscriși de tine vânzări de minimum 1100 lei (comanda ta plus a celorlalți consultanți). La acest nivel ești un mic Farmasi distribuitor, câștigul tău va începe de la 33 de lei, sumă care va intra în contul tău Farmasi luna următoare și o vei putea scădea din comandă. Acesta este cel mai mic câștig, dar sumele cresc considerabil, așa cum se poate vedea în tabelul de mai jos cu nivele Farmasi. Începând cu suma de 50 de lei, banii se încasează cash, prin încheierea unui contract și reținerea la sursă a impozitului de 10%. Astfel, totul se desfășoară legal și te poți bucura de bani cash.

afacerea farmasi plan de marketing

 

2. Bonus de grup ca Lider Farmasi

O modalitate și mai profitabilă este bonusul de grup, un caștig generos rezultat din activitatea de recrutare a consultanților pe care îi ai în structură. Dacă ai în echipă consultanți care s-au calificat în planul de marketing la diferite niveluri, tu ești recompensat pentru munca acestora. Bonusurile de grup sunt calculate pe baza diferenței dintre nivelul la care te afli tu și nivelul consultanților din prima generație. 

bonus de grup afacerea farmasi

 

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU!

 

3. Bonus de leadership

Când realizezi împreună cu echipa un volum de grup (vânzări totale) de 28.000 lei, te califici la ultimul nivel din planul de marketing, de 25%. Însă bonusurile nu se opresc aici. Dacă ai în echipă lideri care s-au calificat și ei la nivel de 25%, în mod normal, conform calculului anterior, nu ai mai câștiga nimic, pentru că 25% – 25% = 0, dar aici intervine bonusul de leadership. Acest bonus se câștigă de la consultanții de nivel 25%, 22%, 18% și 15%.

Bonus de primă generație – ca Director de 25% câștigi 3% din diferența dintre suma volumului de grup de 25%, 22%, 18% și 15% din prima generație și  suma volumului de grup de 25%, 22%, 18% și 15% din a doua generație.

Bonus de a doua generație –  ca Director de 25% câștigi 2% din diferența dintre suma volumului de grup de 25%, 22%, 18% și 15% din a doua generație și suma volumului de grup de 25%, 22%, 18% și 15% din a treia generație.

Bonus de a treia generație –  ca Director de 25% câștigi 1.5% din diferența dintre suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a treia generație și suma volumului de grup de 25%, 22%, 18% și 15% din a patra generație.

Bonus de a patra generație –  ca Director de 25% câștigi 1% din diferența dintre suma volumului de grup de 25%, 22%, 18% și 15% din a patra generație și suma volumului de grup de 25%, 22%, 18% și 15% din a cincea generație.

bonus lidership afacerea farmasi castiguri

4. Bonus auto 

De la nivelul de Director de Aur începi să primești un bonus auto de 300 euro, pe care să îl folosești în activitatea ta de coordonare și de dezvoltare. Pe măsură ce crești în nivel, crește și bonusul auto. Farmasi MLM își recompensează colaboratorii cu un autoturism proporțional cu performanța.

 

5. Excursii cu Farmasi

Compania Farmasi își răsplătește colaboratorii cu excursii în toată lumea, pentru a descoperi culturi și civilizații diverse, dar și sediile Farmasi din alte țări.

excursii farmasi

 

Completează acest formular și alătură-te echipei Farmasi!

Completand acest formular, declari ca accepti termenii si conditiile Farmasi, principiile privind politica de confidentialitate cat si GDPR la inregistrarea pe acest website.

Dacă vrei să iei legătura cu noi înainte de a te înscrie, trimite-ne un mesaj AICI (Farmasi Contact) și te vom contacta în cel mai scurt timp.

error: Content is protected !!