Contact

Telefon Farmasi Consultant: 0761289065

Numărul de telefon aparține unui Coordonator Farmasi care îți va acorda suportul necesar în plasarea unei comenzi, pentru a te înregistra sau pentru a începe o afacere de succes cu Farmasi.

Completează formularul de mai jos pentru a ne contacta in scris. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Dacă ai un cont suspendat, contactează-ne pentru reactivare. Vei primi din nou toate beneficiile: cadouri Farmasi din Programul de bun-venit, discount 30-50% la toate produsele Farmasi.

Formular de contact

Completand acest formular, declari ca accepti termenii si conditiile Farmasi, principiile privind politica de confidentialitate cat si GDPR la inregistrarea pe acest website.

 

 

 

De ce Farmasi

  • Discount la orice comanda (chiar si un produs): 30% (make-up si parfumuri) si 50% pentru gama Dr.C.Tuna si terapeutice.
  • Cadouri in primele luni prin Programul de Bun Venit.
  • Transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei la pret de factura.
  • Catalog cu peste 2000 de produse din game diverse: make-up, parfumerie, ingrijirea tenului, ingrijire corporala, detergenti pentru haine si pentru casa.
  • Calitate produse Farmasi: create de un medic dermatolog, testate dermatologic, nu contin metale grele, parabeni, organisme modificate genetic, SLS, nu sunt testate pe animale. Gama Dr.C.Tuna (pentru ingrijirea pielii) este 100% vegana!

Afacere la cheie, dezvoltarea unei surse de venit pasiv. Cel mai bun plan de marketing!

 • O comunitate dinamica de oameni obisnuiti, femei si barbati, din toata tara, dar si vedete, make-up artisti renumiti.contact telefon farmasi comenzi

 

error: Content is protected !!