Despre Farmasi

Farmasi este un producător internațional în industria de îngrijire personală, de înfrumusețare și de îngrijire a locuinței, prezentă în 126 de țări. Este una dintre firmele de vânzări directe cu cea mai rapidă creștere din lume, având mai bine de 3 milioane de reprezentanți care câștigă bani din această afacere. Obiectivul Farmasi este de a oferi accesul la produse de calitate superioară tuturor consumatorilor. În același timp, le oferă oportunitatea de a câștiga multiple beneficii.

despre farmasi

Experiență de 80 de ani 

doctor cevdet tuna fondator farmasi

Fondatorul Farmasi este Doctorul Cevdet Tuna, care face primii pași în in

dustria sănătății și a frumuseții în 1950. Ca proaspăt 

absolvent de medicină, își alege o profesie prin care să ajute cât mai mulți oameni. Folosește această experiență ulterior în conceperea unității de producție integrată. Dr Cevdet Tuna pune bazele a 5 fabrici Farmasi în cadrul cărora produce peste 2.000 de produse cosmetice și de îngrijire personală pentru femei, bărbați și copii.  

“Mi-am dedicat întreaga viață schimbarii vieții oamenilor” (Dr.Cevdet Tuna)

În anul 2010, Farmasi decide să pătrundă pe piața companiilor de tip MLM (Multi Level Marketing). Această strategie schimbă viețile a milioane de oameni din 25 de țări, prin faptul că le oferă posibilitatea să câștige bani ca reprezentanți sau lideri. Prin acest sistem MLM, oameni obișnuiți pot avea propria afacere în colaborare cu Farmasi și pot câștiga sume de bani mari,  la care nu ar fi avut acces în alt mod. Sistemul a fost dezvoltat inițial în Turcia, apoi s-a extins în 25 de țări, iar din aprilie 2019 a intrat și pe piața din România. În țara noastră s-au realizat vânzări record într-un timp foarte scurt, datorită promovării produselor de către de miile de consultanți care au ales să se alăture familiei Farmasi. Cu o structură foarte dinamică, produse de cea mai înaltă calitate și un plan de marketing foarte generos, Farmasi și-a propus să devină lider de piață în România în următorii ani.

Calitatea produselor Farmasi

Mediu de producție ecologic

Farmasi este o companie preocupată de mediul înconjurător și de promovarea unor produse de calitate, obținute prin metode ecologice.  Unitatea de producție, situata în Omerli, Istanbul, este înconjurată de păduri verzi și peisaje naturale. Cuprinde 7 fabrici echipate cu o tehnologie de ultimă generație, unde fabrică produse de îngrijire personală, de make-up, parfumuri și produse de curățenie. Unitățile Farmasi produc zilnic peste 1 milion de bucăți, fiind astfel cea mai mare fabrică din Turcia și una dintre cele mai extinse din Europa.

Standarde de înaltă calitate

Farmasi produce o gamă variată de produse, de la cele de make-up și parfumuri, până la produse de îngrijire personală și îngrijirea locuinței. Cele mai renumite branduri pe care le deține sunt  Dr. C. Tuna, cu produse cu efect curativ, Nutriplus, o gamă de wellness și Mr.Wipes, cu detergenți și produse pentru îngrijirea locuinței. În fabricarea produselor, Farmasi folosește cele mai înalte standarde și certificări de companii și laboratoare internaționale, precum GMP, HALAL și ISO 9001.

Certificarea GMP Cosmetice

Certificarea GMP Cosmetice se referă standardul internațional ISO 22716: 2007, preferat în Uniunea Europeană. Acesta vizează producția de cosmetice, controlul, depozitarea și expedierea acestora, cu scopul de a proteja și informa consumatorii. Standardul ISO asigură conformitatea cu legile și regulamentele Comisiei Europene și presupune un proces de producție optimizat, siguranță crescută a produselor, un risc de răspundere redus și o încredere sporită a consumatorilor.

Certificarea HALAL

Standardul HALAL este greu de obținut, pentru că presupune o exigență maximă la nivel de substanțe componente. Produsele care dețin această certificare nu trebuie să conțină sau să fi intrat în contact cu nici una dintre componentele considerate interzise. Certificarea HALAL se folosește în industria alimentară, farmaceutică și cea cosmetică și atestă că produsele realizate respectă Jurisprudența Islamică referitoare la componentele “impure”.

certificari farmasi calitate produse farmasi

Regulile de aur ale Doctorului Cevdet Tuna

 • Testate dermatologic;
 • Fără parabeni, fără triclosan, fără metale grele;
 • Fără fosfat, formaldehidă și ftalați;
 • Fără ingrediente de origine animală;
 • Fără folosirea plantelor pe cale de dispariție;
 • Fără folosirea OMG;
 • Fără teste pe animale;
 • Dezvoltate în laboratoarele Farmasi;
 • Toate procesele de fabricație sunt în conformitate cu standardul BPF ( bunele practici de fabricație).

Oportunități de câștig

Farmasi este o afacere completă, un univers de oportunități care te invită să le descoperi. Alături de noi vei beneficia de:

 • produse inovatoare, grație tehnologiilor folosite;
 • împlinire financiară, datorită planului de compensare foarte profitabil;
 • libertate și flexibilitate, pentru că nu implică un program de lucru și nici șefi.

Toate acestea cu investiție Zero!

Devino Consultant Farmasi, folosește produsele pe care le achiziționezi cu reduceri mari, bucură-te de cadourile primite și recomandă mai departe produsele, ca să câștigi și mai mult din această afacere. Construiește-ți propria echipă și devino Lider Farmasi.  Persoanele care vor vedea câștigurile tale te vor urma, rezultatul fiind o echipă uriașă, iar venitul tău poate fi nelimitat, în funcție de dorința și munca investită.

Înscrie-te Acum și începe să câștigi!

 

error: Content is protected !!