Înscrieri alte țări

Farmasi, o oportunitate de afaceri de top pentru pasionații de frumusețe și wellness!

Dacă dorești să te alături unei companii inovatoare și în plină expansiune, care îți oferă oportunități nelimitate de a-ți dezvolta propriul tău business în industria de înfrumusețare și wellness, atunci Farmasi Business este alegerea perfectă pentru tine, oriunde te-ai afla. De curând, Farmasi și-a deschis porțile către un sistem care permite înregistrarea în mai multe țări: Spania, Republica Moldova, Columbia, Mexis, Statele Unite, Columbia, Canada, Mexic. În curând vom deschide Italia și Franța (mai jos găsești formularul de preînscriere).

Cu o experiență de peste 70 de ani în industria frumuseții și produselor de îngrijire personală, Farmasi este una dintre cele mai de încredere și respectate companii din lume, cu o prezență globală impresionantă în peste 125 de țări.

Iar acum, prin intermediul programului nostru de network marketing, poți să te alături acestei companii de succes și să îți construiești propriul business în industria de înfrumusețare și wellness, beneficiind de oportunități nelimitate de câștig.

Profită de oportunitatea de a deveni membru al echipei noastre Farmasi și de a beneficia de planul nostru de compensare atractiv, care oferă cele mai bune comisioane din industrie, autoturism de la nivelul de Director de aur, excursii gratuite și multe alte beneficii. Cu ajutorul nostru, poți să îți construiești propriul business de succes și să câștigi bani în timp ce te bucuri de produsele noastre premium de înaltă calitate. Alătură-te acum echipei noastre și începe să îți transformi visurile în realitate!

Ca membru al echipei noastre Farmasi, vei avea acces la o gamă largă de produse premium de înaltă calitate, incluzând produse de înfrumusețare, îngrijire personală, wellness și multe altele, care sunt apreciate de clienții noștri din întreaga lume. Toate incluse într-un catalog elegant, cu sute de produse la care tu vei avea discount de 30-50% cu un cont de Beauty Influencer.

De asemenea, vei beneficia de suportul nostru puternic și de experiența noastră vastă în afaceri și marketing, pentru a te ajuta să-ți crești business-ul și să-ți atingi obiectivele financiare.

În plus, cu Farmasi, poți să îți construiești propria echipă de persoane din toată lumea, să îți extinzi rețeaua ta de clienți și să profiți de bonusuri și comisioane atractive pe măsură ce îți dezvolți afacerea.

Dacă ești o persoană motivată, cu o pasiune pentru frumusețe, wellness și afaceri, atunci Farmasi este o oportunitate de afaceri perfectă pentru tine. Alătură-te acum echipei noastre și începe să-ți construiești propriul business de succes! Completează formularul de mai jos și vino alături de noi!

Formular de înscriere

Completand acest formular, declari ca accepti termenii si conditiile Farmasi, principiile privind politica de confidentialitate cat si GDPR la inregistrarea pe acest website.

Dacă locuiești în Italia sau Franța unde vom deschide în curând, completează formularul de preînscriere ca să fii unul dintre membrii fondatori. Până la deschiderea oficială, poți plasa comenzi cu livrare din România, cu discount față de prețul de catalog. Comanda minimă este de 300 lei + transport prin Romfour/Atlassib (sau alt curier).

Farmasi Spania, Farmasi Espana, Farmasi Germania, Farmasi Italia, Farmasi Franta, Farmasi Anglia, Farmasi America, Farmasi Statele Unite, Farmasi Columbia, Farmasi Canada, Farmasi Mexic, Farmasi Portugalia, Farmasi Republica Moldova

 

ATENȚIE! Textele și imaginile de pe acest site aparțin unui consultant independent Farmasi, proprietar al site-ului www.farmasi-romania.com, și nu pot fi preluate fără acordul acestuia! Tot coținutul disponibil pe acest site este protejat de legile internaționale de copyright.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!