Cum se face o înscriere Farmasi

Procedură înscriere Farmasi. Cum înscrii o persoană la Farmasi

Înscrierea unei persoane la Farmasi este simplă și se poate face în două moduri. Procedură înscriere Farmasi :

 1. Îi oferi link-ul tău și se înscrie personal, pe site-ul oficial. Link-ul poate fi găsit în contul Farmasi, în meniul din strânga, la opțiunea Meniu personalInformațiile mele personale. În partea de jos a paginii vei găsi link-ul personal, pe care îl iei cu Copy și îl dai persoanei interesate să se înscrie.

cum se face o inscriere farmasi procedura inscriere farmasi

 1. Îi faci tu înregistrarea după ce îi ceri următoarele date: nume, telefon, email, adresa completă, CNP și data nașterii. Data nașterii o poți vedea și în CNP,  în primele 7 cifre. Apoi, intri în meniu, la opțiunea Meniu personalÎnregistrare membru nou și completezi formularul cu datele persoanei respective. 

procedura inscriere farmasi

La final trebuie să selectezi sponsorul (numele tău) și să bifezi 4 câmpuri, bifă care semnifică faptul că ești de acord cu termenii, politica firmei etc.

procedur inscriere farmasi recrutare

Ce trebuie să faci după ce ai finalizat înscrierea

După ce efectuezi înscrierea începe munca de lider, comunicarea procedurilor, a ofertelor Farmasi și a opțiunilor pe care le are noul consultant pentru a-și începe activitatea. Primul instrument de care va avea nevoie este catalogul, pe care i-l dai tu sau liderul în structura căruia figurezi. Comunică-i liderului numele și adresa completă a noului consultant pentru expedierea unui catalog gratuit. O variantă mult mai bună este să comande Kit-ul de start în care are 7 produse Farmasi (BB cream, ruj, mască de față, pastă de dinți, detergent universal, gel de masaj, șampon), 6 mostre de parfum, catalog, ghid de îngrijire a tenului și un plan de oportunitate. Kitul costă 49.99 lei plus transportul 12.9 lei și ajunge prin curier, în 2-3 zile.

Avantajele comandării acestui pachet este ca ajunge foarte repede, spre deosebire de catalogul prin poștă, și conține materiale de prezentare (inclusiv catalogul), mostre și produsele Farmasi pe care le poate testa personal sau le poate arăta potențialilor clienți.

Dacă este sfârșit de lună, varianta kit-ului este mai mult decât recomandată, întrucât catalogul nu va ajunge la timp astfel încât să poată pune comandă până în ultima zi a lunii și să poată intra în Programul de Bun Venit, prin care primește cadouri în primele 4 luni. În acest caz, cel mai bine este să pună direct comanda de 150 de puncte, cumpărând produse pentru uzul propriu sau folosindu-se de catalogul online pentru a strânge comenzi de la prieteni, cunoștințe sau pe rețelele de socializare.

Ce câștigi dacă îți formezi o echipă

Farmasi răsplătește în multe moduri pe cei care aleg să își formeze o echipă și înscriu persoane noi în structura lor.

1. Cadouri + Bani cash

 • Recrutează 3 reprezentanți într-o lună și câștigi o Apă de Parfum Sensational de damă (corespondentul Parfumului celebru J’adore, de Christian Dior).
 • Recrutează 10 reprezentanți activi într-o lună și câștigi 2 parfumuri + 150 lei.

* reprezentant activ înseamnă o persoană care a plasat o comandă de cel puțîn 150 lei, la preț de reprezentant (preț care nu include mostrele și cataloagele)

castiguri recrutari farmasi

2. Bonus personal

Te califici în planul de marketing, la un nivel conform cu valoarea comenzilor efectuate împreună cu cei înscriși în echipa ta, și câștigi un procent din suma vânzărilor acumulate într-o lună. Primul nivel este de 4%, la care ajungi dacă realizezi cu cel/cei înscriși de tine vânzări de minimum 500 lei (comanda ta plus a celorlalți consultanți). Câștigul tău va fi de 20 de lei, sumă care va intra în contul tău Farmasi luna următoare și o vei putea scădea din comandă. Acesta este cel mai mic câștig, însă sumele pot crește considerabil, așa cum se poate vedea în tabelul de mai jos. Începând cu suma de 50 de lei, banii se încasează cash, prin încheierea unui contract și reținerea la sursă a impozitului de 10%. Astfel, totul se desfășoară legal și te poți bucura de bani cash.

bonus personal farmasi

3. Bonus de grup

O modalitate și mai profitabilă este bonusul de grup, un caștig generos rezultat din activitatea de recrutare a consultanților pe care îi ai în structură. Dacă ai în echipă consultanți care s-au calificat în planul de marketing la diferite niveluri, tu ești recompensat pentru munca acestora. Bonusurile de grup sunt calculate pe baza diferenței dintre nivelul la care te afli tu și nivelul consultanților din prima generație. De exemplu, dacă tu ești la nivelul de 15% și consultantul Maria se află la 6%, bonusul de grup pe care îl vei câștiga se calculează înmulțind volumul de grup al Mariei cu diferența dintre nivelul tău de bonus și nivelul Mariei, adică 15% – 6% = 9%. Prin urmare, vei câștiga un procent de 9% din vânzările echipei Mariei.

4. Bonus de leadership

Când realizezi împreună cu echipa un volum de grup (vânzări totale) de 30.000 lei, te califici la ultimul nivel din planul de marketing, de 22%. Însă bonusurile nu se opresc aici. Dacă ai în echipă lideri care s-au calificat și ei la nivel de 22%, în mod normal, conform calculului anterior, nu ai mai câștiga nimic, pentru că 22% – 22% = 0, dar aici intervine bonusul de leadership. Acest bonus se câștigă de la consultanții de nivel 22%, 18% și 15%.

Bonus de primă generație – ca Director de 22% câștigi 3% din diferența dintre suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din prima generație și  suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a doua generație.

Bonus de a doua generație –  ca Director de 22% câștigi 2% din diferența dintre suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a doua generație și suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a treia generație.

Bonus de a treia generație –  ca Director de 22% câștigi 1.5% din diferența dintre suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a treia generație și suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a patra generație.

Bonus de a patra generație –  ca Director de 22% câștigi 1% din diferența dintre suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a patra generație și suma volumului de grup de 22%, 18% și 15% din a cincea generație.

 

6 Comments
 1. Reply
  Petronela Colomei februarie 18, 2021 at 2:41 pm

  Cum se poate schimba sponsorul?

  • Reply
   Farmasi ianuarie 17, 2022 at 10:35 pm

   Completeaza formularul de contact si verificam daca este posibil.

 2. Reply
  Pădure Nicoleta aprilie 17, 2022 at 7:52 pm

  Buna îmi pare bine ca va cunosc

  • Reply
   Farmasi februarie 13, 2023 at 6:49 pm

   Incantati si noi!

 3. Reply
  Viorica mai 14, 2023 at 9:32 pm

  Salut ma numesc Viorica și as dori sa ma înscriu in echipa voastră.

Leave a reply

*

error: Content is protected !!