Înscriere Farmasi

Înscriere Farmasi România

Fă-ți Cont Farmasi Gratuit și ai multiple AVANTAJE:

📌 20% discount indiferent de valoarea comenzii;
📌 cadouri în primele luni prin Programul de Bun-Venit;
📌 bonus de 3-25% din vânzările realizate de echipa dezvoltată ca Lider Farmasi;
📌 peste 2000 de produse de make-up, îngrijire corporală și a locuinței, testate dermatologic;
📌 fără riscuri, fără obligații, fără program prestabilit;
📌 nu există comandă minimă și nici obligația de a plasa comandă lunar.

BONUS! 🎁 Înscrie-te la Farmasi Romania completând formularul de mai jos și primești acces gratuit la Cursuri Online de Make-up cu un trainer renumit. Locurile sunt limitate!

IMPORTANT! Dacă locuiești în altă țară decât România, te poți înscrie completând formularul de AICI. Valabil pentru Spania, Germania, Columbia, Mexic, Republica Moldova, Ungaria, Canada, America, Peru. Iar pentru alte țări în care nu am deschis încă oficial, facem preînscrieri. Completează formularul de preînscriere dacă dorești să fii printre primii din țara ta.

Completează CORECT formularul de înscriere. Dacă te interesează să devii lider Farmasi, adică să înscrii alte persoane și să îți construiești o echipă, bifează si căsuța de “lider” din formular.

Formular de înscriere

Completand acest formular, declari ca accepti termenii si conditiile Farmasi, principiile privind politica de confidentialitate cat si GDPR la inregistrarea pe acest website.

 

Cu Farmasi ai multiple variante de câștig

👍 Cumperi produse de calitate cu reducere pentru tine și familie;

👍 Vinzi produse Farmasi prietenilor/cunoștințelor, cu ajutorul catalogului;

👍 Recomanzi și altor persoane Farmasi și îți creezi o echipă.

Te bucuri de Cadouri în primele luni și nu numai!

In primele luni primești cadouri, conform Programului nostru de Bun Venit, dacă ai o comanda care indeplineste punctajul din imagine. Suprizele continuă și după aceste luni, pentru ca Farmasi lanseaza permanent promotii si programe speciale!

program-bun-venit-Farmasi

 

Calitatea produselor Farmasi

Cateva cuvinte despre calitatea produselor Farmasi: sunt create de un medic dermatolog, sunt testate dermatologic, nu contin metale grele, parabeni, organisme modificate genetic, SLS, nu sunt testate pe animale. Gamele Mr.Wipes (detergenti) si Dr.C.Tuna (pentru ingrijirea pielii) sunt 100% vegane!

Produsele de make-up sunt de o calitate superioara, fiind utilizate de catre tot mai multi make-up artisti in realizarea machiajelor profesionale, in prezentari fashion (Transilvania Fashion 2022, unde 45 de modele ale lui Catalin Botezatu au fost machiate cu produse Farmasi) sau evenimente de business (The Woman Leadership, Cluj, 2022).

inscrieri Farmasi

Farmasi Catalog 2023

Catalogul Farmasi ianuarie-martie 2024 este disponibil acum în format digital. Îți poți lua cu reducere de 20% orice produse Farmasi pe care le-ai văzut la diverse vedete sau despre care ai citit pe internet – șampon cu usturoi Farmasi, fond de ten Farmasi, parfum Farmasi, rimel Farmasi, ruj Farmasi. Pe toate le găsești în acest catalog online și le poți lua cu 30-50% reducere cu un simplu Cont de Beauty Influencer Farmasi.

Formular de înscriere

Completand acest formular, declari ca accepti termenii si conditiile Farmasi, principiile privind politica de confidentialitate cat si GDPR la inregistrarea pe acest website.

 

Vino și tu în lumea Farmasi!

error: Content is protected !!