Inscriere Farmasi

Fă-ți cont gratuit la Farmasi și ai multiple AVANTAJE:

📌 30% discount indiferent de valoarea comenzii;
📌 cadouri în primele 4 luni prin Programul de Bun Venit;
📌 bonus de 7-21% din vânzările realizate de echipa dezvoltată;
📌 peste 2000 de produse de make-up, îngrijire corporală și a locuinței, testate dermatologic;
📌 fără riscuri, fără obligații, fără program prestabilit;
📌 nu există comandă minimă și nici obligația de a plasa comandă lunar.

Completează CORECT formularul de inscriere Farmasi de mai jos și bifează Kit-ul de Start la 69.99 lei (+ 13 lei transport Urgent Cargus) sau Catalogul, în funcție de opțiunea ta. Recomandarea noastră este să alegi Kit-ul de start doar 69.99 lei, care conține mai multe produse la un preț redus cu 80% față de prețul de catalog, pentru a testa personal calitatea produselor Farmasi. Pentru că putem recomanda altora produsele Farmasi, doar după ce le folosim noi.

Formular de inscriere Farmasi

 

Cu Farmasi ai multiple variante de câștig:

👍 Ești Client Farmasi și cumperi produse de calitate cu reducere pentru tine și familie;

👍 Devii Reprezentant Farmasi și vinzi produse Farmasi prietenilor/cunoștințelor, cu ajutorul catalogului;

👍 Recomanzi și altor persoane Farmasi, îți creezi o echipă și devii Lider.

Calitatea produselor Farmasi

Cateva cuvinte despre calitatea produselor Farmasi: sunt create de un medic dermatolog, sunt testate dermatologic, nu contin metale grele, parabeni, organisme modificate genetic, SLS, nu sunt testate pe animale. Gamele Mr.Wipes (detergenti) si Dr.C.Tuna (pentru ingrijirea pielii) sunt 100% vegane!

Produsele de make-up sunt de o calitate superioara, fiind utilizate de catre tot mai multi make-up artisti in realizarea machiajelor profesionale, in prezentari fashion (Transilvania Fashion 2022, unde 45 de modele ale lui Catalin Botezatu au fost machiate cu produse Farmasi) sau evenimente de business (The Woman Leadership, Cluj, 2022).

catalin botezatu farmasi

Inscriere Farmasi cu Kit de start

După ce ți-ai făcut un Cont Farmasi și vrei să plasezi prima comandă, vei găsi direct în coșul de cumpărături kit-ul de start, la un preț special, o cutie eleganta, cu închidere magnetica, ce conține mai multe produse și materiale promoționale. Este o cutie foarte utilă pentru a-ți face cunoscute produse din diverse game.

inscriere farmasi kit de start

kit de start inscriere farmasi

Beneficiile unui cont inscrieri Farmasi

✔ Discount-ul la orice comanda (chiar si un produs) este de 23% (make-up si parfumuri) si 30% pentru detergenti, gama Dr.C.Tuna si terapeutice.

✔ In primele 4 luni (consecutive) primești cadouri, conform Programului nostru de Bun Venit, dacă ai o comanda de min. 30 puncte (150 lei).

program de bun venit

Catalog Farmasi 2023

Noul Catalog Farmasi ianuarie-martie 2023 este disponibil acum în format digital. Mai jos poți răsfoi un catalog online, iar în comandă vei primi și un catalog Farmasi Romania tipărit. Cu siguranță ai auzit vorbindu-se despre șampon cu usturoi Farmasi, fond de ten Farmasi, parfumuri Farmasi, rimel Farmasi, rujuri Farmasi – pe toate le găsești în acest catalog și le poți lua cu 23-30% reducere dacă îți faci un cont Farmasi.

Formular de inscriere Farmasi

error: Content is protected !!