Tratament împotriva căderii părului 100% bio

Gama bio pentru păr cu usturoi și capyxil împotriva căderii părului

Tratament Dr.C.Tuna cu usturoi și capyxil pentru creșterea și regenerarea părului, potrivit pentru orice tip de păr. Ingredientele 100% naturale acționează împotriva căderii părului, previn alopecia, revitalizează părul fragil și deteriorat, conferă un aspect strălucitor, întăresc firul de păr și asigură sănătatea scalpului, prin combaterea mătreții și a altor agenți patogeni. Poate accelera creșterea părului cu până la de 3 ori mai mult față de ritmul său obișnuit de creștere și hidratează în profunzime.

Gama cu usturoi și capyxil (șampon, mască și ulei) a fost creată de Doctorul Cevdet Tuna în laboratoarele Farmasi, renumite pentru vasta experiență de 70 de ani în dezvoltarea produselor pentru creșterea părului și împotriva căderii părului. Cosmeticele din această gamă sunt testate dermatologic, conțin doar ingrediente naturale, fără parabeni sau alte substanțe toxice.

Prin completarea formularului de înscriere de mai jos ai două opțiuni:

  • plasezi o comandă, bifând pachetul pe care îl dorești;
  • soliciți doar catalogul gratuit prin poștă.

Te rugăm să nu completezi formularul de mai multe ori. După înregistrare vei fi contactat/ă în cursul zilei pentru confirmarea comenzii. Vei putea face modificări/completări la comandă dacă vei dori.

Formular înregistrare Farmasi cu comandă

Care sunt beneficiile utilizării tratamentului Dr.C.Tuna pentru păr?

Folosirea pe o perioadă de cel puțin 1-2 luni a tratamentului cu usturoi și capyxil va aduce multiple beneficii podoabei tale capilare:

  • Stimulează creșterea și regenerarea părului;
  • Întărește rădăcina firului de păr;
  • Regenerează structura părului;
  • Conferă strălucire podoabei capilare;
  • Vindecă mătreața și alte afecțiuni ale scalpului;
  • Previne și combate căderea părului.

tratament cresterea parului

Ce conține gama de produse pentru îngrijirea părului Dr.C.Tuna?

Setul Dr.C.Tuna conține șampon, mască și ulei, cu usturoi și capyxil. Folosite împreună accelerează creșterea podoabei capilare, hidratează și previn căderea firelor de păr.

DR.C.TUNA VITALIZING ȘAMPON REVITALIZANT CU USTUROI ȘI CAPIXYL 225/500ML

Șamponul revitalizant Dr C Tuna este creat după o formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, o soluţie eficientă pentru părul fragil și subțire. Folosirea regulată a acestuit șampon reface părul deteriorat și hrănește firele de păr. După cateva săptămani de utilizare veți observa că părul capătă un aspect strălucitor și sănătos.

tratament cresterea parului sampon usturoi farmasi

Mod de utilizare – se aplică pe părul ud și se lasă să acționeze 2-3 minute, apoi se clătește.

DR.C.TUNA MASCĂ DE PĂR REVITALIZANTĂ CU USTUROI ȘI CAPIXYL 200 ML

Mască de păr revitalizantă de la Farmasi este creată pe baza unei formule speciale, cu extract de usturoi și capyxil, ingrediente 100% naturale, care previn căderea părului, contribuie la creșterea și revitalizarea acestuia. O formulă care cu siguranță te va încanta, ușoară, cu un miros deosebit de plăcut, care îți va lăsa părul mătăsos, strălucitor și ușor de pieptănat.

masca de par revitalizanta farmasi

 

Mod de utilizare – masca de păr cu usturoi și capyxil se aplică după șamponare, pe toată lungimea părului, dar și pe scalp, pentru ca proprietățile ingredientelor să acționeze și asupra pielii. Se lasă în păr 2-3 minute, apoi se clătește din abundență cu apă caldă.

DR.C.TUNA VITALIZING ULEI DE USTUROI CONCENTRAT REVITALIZANT 30 ML

Datorită formulei sale îmbunătățite, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, care are tendințe de rupere. Acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr. Este îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor.

tratament cresterea parului

Mod de utilizare – înainte de spălarea părului, aplică uleiul concentrat pe toată lungimea părului, de la rădăcini spre varfuri. Timp de 1 minut masează uleiul în păr si lasă-l să acționeze 30 de minute. Spală bine cu șampon, apoi aplică masca de păr cu usturoi. Pentru efecte rapide și vizibile, aplică acest ulei de 2 ori pe săptămană.

DR. C. TUNA GARLIC SAPUN 125 GR

Săpunul solid cu usturoi și ginseng se recomandă pentru părul tern și slăbit. Miroase foarte plăcut și lasă un păr strălucitor și mătăsos. Un produs absolut necesar pentru părul fragil, deteriorat, rar, cu tendințe de cădere.

tratament regenerare par sapun usturoi farmasi
Mod de utilizare – săpunește bine părul și lasă-l să acționeze 2-3 minute, apoi clătește cu apă caldă.

Usturoiul – beneficii pentru păr

Usturoiul este un puternic antibiotic natural, antioxidant, antiseptic, antiparazitar, antifungic și detoxifiant. Este cunoscut și folosit de mii de ani pentru calitățile sale terapeutice. Are o multitudine de beneficii pentru scalp (pielea care acoperă capul) și păr. Unul dintre efectele pozitive majore ale usturoiului este că poate stimula și accelera creșterea firelor de păr. De asemenea, acesta reactivează foliculii piloși, asigurând apariția de noi fire de păr sănătoase, cu creștere accelerată. Usturoiul îmbunătățește starea de sănătate a scalpului și a firelor de păr, atunci când este folosit pe o perioadă îndelungată. Foliculii piloși sunt revigorați și este susținută creșterea de fire de păr sănătoase.

Tratamentul de păr cu usturoi îmbunătățește starea de sănătate a părului existent și asigură apariția de noi fire de păr. Vei percepe o diferență semnificativă la nivelul părului chiar după primele utilizări. După 4-6 săptamani vei observa multe fire scurte de păr la nivelul scalpului, semn că se regenerează. Firele de păr vor fi mai groase, scalpul curat și sănătos, iar părul va avea o strălucire aparte.

Capyxil – proprietăți și beneficii

Capyxil este un ingredient inovator folosit cu succes împotriva căderii părului, prin reducerea inflamării la nivelul foliculilor si o mai bună ancorare a acestora. Totodată, capyxilul stimulează creșterea firelor de păr, contribuind major la regenerarea podoabei capilare, și înlătură iritațiile de la nivelul scalpului. S-a dovedit științific o creștere a densității părului cu 50% în urma utilizării tratamentelor pe bază de capyxil.

Capyxil este o proteină biomimetică (acetil tetrapeptidă-3) combinată cu un extract de trifoi roșu bogat in Biochanin A, care acționează sinergic la modularea DHT, prin inhibarea 5-a reductazei și prin stimularea reînnoirii ECM și a proteinelor de ancorare.

 

Alege cosmeticele Farmasi pentru un păr frumos, lung și sănătos!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*