Top 3 produse Farmasi

Topul celor mai căutate produse Farmasi

Farmasi a cucerit rapid piața de vânzări directe din România și se mândrește cu o ascensiune fără precedent. Aceste rezultate nu ar fi posibile fără o calitate impecabilă. Vorbim despre cele mai înalte standarde și certificări de companii și laboratoare internaționale, precum GMP, HALAL și ISO 9001. În fabricile proprii iau naștere produse Farmasi foarte variate, de la cele de make-up și parfumuri, până la produse ecologice de îngrijire personală și îngrijirea locuinței. 

Iată 3 dintre cele mai îndrăgite produse Farmasi

DR C TUNA VİTALİZİNG MASCĂ DE PĂR REVİTALİZANTĂ CU USTUROİ Șİ CAPİXYL (500 ML)

Masca de Păr Farmasi are la bază o formulă specială, ușoară și non-grasă, cu extract de usturoi și capixyl, ce contribuie la creșterea volumului părului, susține creșterea și previne căderea părului. Părul fragil și subțiat devine mătăsos cu ajutorul acestui produs, iar părul deteriorat beneficiază de îngrijirea de care are nevoie pentru a se regenera. 

Usturoiul are multiple proprietăți terapeutice de care cu siguranță ai auzit. Specialiștii recomandă folosirea usturoiului pentru sănătatea părului, iar Dr C Tuna Masca de Păr Revitalizantă cu Usturoi și Capixyl este soluția ideală de a include acest străvechi remediu în ritualul tău de îngrijire a părului. 

produse farmasi dr c tuna masca de par revitalizanta cu usturoi si capixyl

Usturoiul reprezintă o soluție eficientă pentru activarea creșterii părului și pentru oprirea căderii acestuia. Minunile pe care le face se datorează aminoacizilor, vitaminelor, mineralelor și oligoelementelor pe care le conține. Alicina din compoziția sa acționează ca un puternic antibacterian și antibiotic la nivelul pielii scalpului. Capixyl-ul este cea mai completă și activă moleculă adresată tratamentului de regenerare a foliculului de păr. Este un ingredient inovator, cu studii clinice multiple, care are proprietatea de a regenera, de a reface și de a întări rădăcina firului de păr. 

Datorită acestor două ingrediente, Masca de Păr Revitalizantă Dr Tuna Farmasi stimulează microcirculația, redă vitalitatea rădăcinilor părului, stimulează creșterea și contribuie la stoparea căderii firelor de păr. Un alt avantaj este faptul că, datorită calităților antibacteriene ale usturoiului, această mască de păr însănătoșește pielea capului și scade cantitatea de mătreață. 

Poți achiziționa Masca de Păr Revitalizantă cu Usturoi și Capixyl Dr Tuna cu 30% reducere după crearea contului de client AICI. Codul produsului este 1108065.

 

DR.C.TUNA SER SOS CU ULEİ DİN ARBORE DE CEAİ  (10 ML)

Ser SOS cu ulei din arbore de ceai este unul dintre produsele Farmasi cele mai bine vândute pentru că are calități și proprietăți de excepție. Uleiul de tea tree este un antibacterian renumit, cu spectru larg, pe care fiecare familie ar trebui sa îl includă în trusa medicală. Serul de arbore de ceai Dr C Tuna conține ingrediente 100% organice și non-toxice și poate fi folosit la tratarea multor afecțiuni, precum acneea, infecțiile bacteriene, înțepături de insecte, psoriazis, varicelă, păduchi, negi. Uleiul esenţial de arbore de ceai este un aliat de nădejde al sistemului imunitar în apărarea organismului. Se poate utiliza concentrat sau sub formă de comprese contra înţepăturilor de insecte şi pentru menţinerea sănătăţii pielii. Calmează pielea uscată a scalpului și ucide ciuperca unghiei. 

farmasi dr c tuna ser sos cu ulei din arbore de ceai

Arborele de ceai (Tea Tree) este un arbore din familia Melaleuca, nativ din Australia, folosit de sute de ani pentru sănătatea pielii. Proprietăţile sale vindecătoare au fost recunoscute și în Europa, în special în timpul celui de-al doilea Război Mondial, când uleiul esenţial de tea tree era inclus în trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau în zonele tropicale. Uleiul de arbore de ceai este un ingredient frecvent utilizat în săpunuri, deodorante, dezinfectante, precum şi în practica dentară și chirurgicală. 

Poți achiziționa SOS Tea Tree Farmasi cu 30% reducere după crearea contului de client AICI. Codul produsului este 1104079.

 

PASTĂ DE DINȚI EUROFRESH ALOEGEL (112G)

Pasta de dinți Aloe Vera Gel Eurofresh este unul dintre cele mai iubite produse Farmasi. Este o pastă de dinți naturală, de calitate, ce conține ingrediente non-toxice, la un preț foarte accesibil, mai ales că beneficiezi de reducere imediat după ce îți creezi cont pe site. Aloe Gel Farmasi are o formulă specială, pe bază de aloe vera și ulei din arbore de ceai 100% organice, care au numeroase efecte benefice asupra danturii. Se diferențiază de multe alte produse prin faptul că este o pastă de dinți fără fluor, fără gluten, fără parabeni, SLS și alte ingrediente dăunătoare sănătății.

 

pasta de dinti farmasi cu aloe

Prin folosirea ei zilnică sunt eliminate efectele ceaiului, ale cafelei și ale fumatului. Totodată, Aloe Vera Gel reduce depunerea de tartru și calmează iritația gingiei. Uleiul din arbore de ceai organic certificat din compoziția pastei de dinți, prin efectul său antibacterian, blochează acizii din zahăr, asigurând astfel sănătatea întregii guri. De asemenea, uleiul de tea tree apără cavitatea orală împotriva dezvoltării bacteriilor, care ar putea provoca paradontoză. Pasta de dinți Farmasi Aloe Vera Gel este o soluție eficientă pentru iubitorii de ceai și cafea. Folosirea acesteia îți va menține respirația proaspătă toată ziua, iar dacă vrei un zâmbet sănătos, utilizeaz-o de două ori pe zi.

Poți achiziționa Pasta de dinți Farmasi cu 23% reducere după crearea contului de client AICI. Codul produsului este 1113005.

 De ce să alegi produse Farmasi?

Pentru că pielea ta merită cosmetice non-toxice, care să îi redea și să îi mențină sănătatea. Acestea sunt regulile de aur ale Doctorului Cevdet Tuna, fondatorul Farmasi:

  • Testate dermatologic;
  • Fără parabeni, fără triclosan, fără metale grele;
  • Fără fosfat, formaldehidă și ftalați;
  • Fără ingrediente de origine animală;
  • Fără folosirea plantelor pe cale de dispariție;
  • Fără folosirea OMG;
  • Fără teste pe animale;
  • Dezvoltate în laboratoarele Farmasi;
  • Toate procesele de fabricație sunt în conformitate cu standardul BPF ( bunele practici de fabricație).

Pe lângă faptul că te bucuri de cosmetice naturale de o calitate superioară, alegând să devii client Farmasi primești și beneficii materiale. Ai reducere de 23-30% la toate comenzile pe care le efectuezi, plus ocazia de a câștiga un venit suplimentar. Fă-ți cont AICI și intră în lumea oportunităților Farmasi Romania! 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!