Cadou produse Sun Kiss Farmasi la comenzi de 300 și 700 puncte

Produse Sun Kiss Farmasi cadou la comenzile de 300 și 700 puncte

În această campanie, 1-31 iulie, colaboratorii care fac comenzi mari primesc cadou produse din colecția Sun Kiss Farmasi, ediție limitată. Consultanții care plasează comenzi mai mari de 300 și 700 de puncte, se vor primi minunatele produse astfel:

Primiți cadou O pudră bronzantă din colecția Sun Kiss, ediție limitată, dacă ați realizat pe parcursul lunii iulie comenzi de min.300 de puncte în decursul lunii iulie 2019.

Primiți cadou, la alegere, O Pudră bronzantă + un Ulei pentru accentuarea bronzului sau 2 Pudre bronzante, dacă ați realizat min.700 de puncte pe perioada lunii iulie 2019.

IMPORTANT! Cadourile din colecția Sun Kiss Farmasi nu se acordă automat, ci trebuie adăugate în comandă. La plasarea comenzii, după ce ați introdus codurile produselor pe care doriți să le achiziționați, la pasul următor, vă apare opțiunea de a adăuga cadoul: o pudră, un set pudra+ulei sau 2 pudre. Selectați cantitatea 1 sau 2, în funcție de oferta la care vă încadrați conform punctelor pe care le-ați acumulat, apoi dați click pe butonul “Adăugă și continuă”.

Dacă în prima parte a lunii iulie ați plasat deja o comandă ce depășește 300 puncte, la următoarea comandă pe care veți efectua, puteți adăuga cadoul din colecția Sun Kiss urmând aceiași pași descriși mai sus.

Programul se desfășoară în perioada 1-31 iulie, deci toate comenzile plasate pe parcursul acestei luni se cumulează și aduc punctaj care vă califică pentru acest program.

Cele 2 produse nu se pot achiziționa separat, sunt disponibile doar în cadrul acestei oferte. Colecția Sun Kiss este o ediție limitată, dedicată exclusiv acestei oferte.

Contactați-vă coordonatorul pentru suport înainte de a finaliza comandă, în cazul în care întâmpinați vreo dificultate.

Oferta se cumulează cu Programul de Bun venit, prin care se adordă cadouri consultanților care plasează comenzi de cel puțin 150 de puncte în primele 4 luni de la înregistrare. Astfel, dacă va aflați în prima lună de activitate în Farmasi și plasați o comanda de min.300 de puncte, veți primi în colet un ruj, un rimel și pudra bronzantă din colecția Sun Kiss. În cazul unui total de 700 de puncte pe luna iulie, veți primi un ruj, un rimel si setul pudra+ulei pentru accentuarea bronzului sau 2 pudre bronzante, în funcție de alegerea dumneavoastră. La fel, se aplică cele două oferte cumulate și pentru consultanții care se află în luna a 2-a, a 3-a sau a 4-a de activitate. Mai multe despre Programul motivațional puteți citi AICI.

Dacă încă nu faceți parte din echipa Farmasi și doriți să beneficiați de oportunitățile oferite, vă puteți crea un cont gratuit chiar acum completând ACEST FORMULAR.

Reamintim că, în special pentru produsele pentru plajă, este important aspectul calității produselor pe care le folosim pe piele. Ne dorim o piele sănătoasă și produse care să ne protejeze de efectele dăunătoare ale factorilor externi, în cazul verii, razele ultraviolete. Produsele Farmasi sunt non-toxice, nu conțin parabeni, alergeni, ftalați, fosfați, aluminiu, metale grele etc. Promovăm sănătatea și un mediu ecologic!

Vă dorim cumpărături plăcute și să va bucurați de cadouri!

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!