Ser pentru creșterea genelor și a sprâncenelor

Gene și sprâncene vizibil mai lungi, mai dese și mai seducătoare!

Ser pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor! O compoziție de înaltă performață, cu extract de Trifoi Roșu și Capyxil. Un produs testat dermatologic, fără parabeni și alte substanțe toxice! O formulă inovatoare creată în laboratoarele Farmasi, care redă viața genelor și a sprâncenelor tale!

✔ Stimulează creșterea și alungirea firelor de păr;
✔ Îndeșește și îngroașă firul, făcându-l mai rezistent;
✔ Previne căderea excesivă a firelor de păr;
✔ Hrănește, hidratează și regenerează fibra firului.

⏰ PREȚ promoțional 46.77 lei (transport prin curier rapid inclus)!

Formular de comandă:

Completează corect formularul de mai jos și bifează o bucată sau două, în funcție de preferința ta. Te vom contacta ulterior pentru confirmarea comenzii.

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu ai adresă de email completează prenume@faramail.com):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

  Doresc:
  46.77 lei: Ser pentru gene și sprâncene + catalog + transport curier (plata la primire).

  77.56 lei: Ser pentru gene și sprâncene X 2 bucăți + catalog + transport curier (plata la primire).

  Vreau doar catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.


  OBLIGATORIU DE BIFAT:

  Confirm că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.


  Ingredientele inovatoare din Serul pentru gene si sprancene

  Serul are la bază substanțe active inovatoare, precum extract de Trifoi Roșu și un complex puternic de peptide numit Capyxil, care stimulează eficient creșterea genelor și a sprâncenelor, cu efect pozitiv asupra lungimii și grosimii firelor de par, a creșterii numărului acestora, a fortificării și a sănătății lor, precum și asupra intensității culorii naturale a genelor și a sprâncenelor. Ingredientele atent selecționate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului, ajută la îmbunătățirea aspectului și a stării genelor si sprâncenelor, la accelerarea creșterii și îndesirii lor și la îngroșarea structurii firelor. După doar 2-3 luni de utilizare, vei observa o schimbare pozitivă la nivelul genelor și a sprâncenelor. Vor mai mai dese, mai lungi, cu o culoare naturală mai intensă și cu un aspect general sănătos.

  Mod de utilizare:
  Se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate și uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ținând pleoapa închisă, și pe toată suprafața sprâncenelor.

  Cantitate: 12 ml.

  ser pentru gene si sprancene

  Farmasi Ser pentru gene si sprancene vizibil mai dese!

  CAPYXIL un complex minune din tratamentele pentru creșterea și regenerarea firelor de păr

  Capyxil este un ingredient inovator folosit cu succes împotriva căderii firelor de păr, prin reducerea inflamării la nivelul foliculilor si o mai bună ancorare a acestora. Totodată, capyxilul stimulează creșterea firelor de păr, contribuind major la regenerarea firelor de păr. S-a dovedit științific o creștere a densității părului cu 50% în urma utilizării tratamentelor pe bază de capyxil. Îl regăsim și în gama destinată îngrijirii părului, șamponul și masca Dr.C.Tuna cu usturoi și capyxil.

  Capyxil este o proteină biomimetică (acetil tetrapeptidă-3) combinată cu un extract de trifoi roșu bogat in Biochanin A, care acționează sinergic la modularea DHT, prin inhibarea 5-a reductazei și prin stimularea reînnoirii ECM și a proteinelor de ancorare.

  TRIFOI ROȘU  beneficii pentru păr

  Trifoiul Roşu este o plantă medicinală cu multiple proprietăţi antiseptice, antiinflamatoare şi mineralizante, folosită cu succes în industria cosmeticelor. Si-a dovedit eficacitatea în tratamentele pentru stimularea creșterii și regenerării parului. Planta conţine uleiuri volatile, fitosteroli, flavonozide (izoflavone cu acţiune estrogenică), acizi fenolici, acid salicilic, cumarine, saponozide triterpenice, mucilagii, lecitină, vitamina A, E, C, B2, B3 şi substanţe minerale (calciu, crom, magneziu, potasiu, siliciu).

  De ce să alegi Farmasi?

  Produsele Farmasi sunt testate dermatologic, nu conțin substantanțe toxice (parabeni, ftalați, fosfați, SLS, aluminiu etc) și nu sunt testate pe animale. Mai multe despre calitatea produselor poți citi aici. Cu un simplu cont de client ai acces la peste 2000 de produse de cosmetică, make-up, parfumuri și produse de îngrijire a locuinței. Îți oferim o reducere de 23-30% la fiecare comandă plasată, indiferent de valoarea ei, imediat după ce te înregistrezi pe site-ul nostru, AICI.

  We will be happy to hear your thoughts

  Leave a reply

  *

  error: Content is protected !!