Faceți cunoștință cu Ralu, consultant Farmasi!

Salutare!

Eu sunt Ralu… Încântată de cunoștință! Sunt consultant Farmasi de 3 luni. M-am înscris pentru un singur produs testat și care m-a cucerit pe deplin și îi sunt fidelă.  Produsul este soluția concentrată pentru îndepărtarea grăsimii și murdăriei de la Mr. Wipes bio Home (produs pe care îl voi descrie în alt articol). M-am înscris pentru că nu găseam în jurul meu persoane care m-ar fi putut ajuta să îmi iau produsele necesare și… bine am făcut. Altfel, nu aș fi putut descoperi mai multe produse.
Spre exemplu, tot auzeam cuvinte de laudă despre șamponul revitalizant cu usturoi și Capixyl de la Dr. C Tuna, și am zis să îi dau o șansă, așa că mi-am comandat varianta mică de 225 ml (are un preț de 14 lei de catalog, iar dacă devii consultant Farmasi îl poți achiziționa cu reducerea de 30%). Șamponul acesta m-a lăsat plăcut impresionată:
1. În prima faza, la prima spălare a părului, nu a făcut foarte multă spumă, ceea ce înseamnă că este un mare plus. Șamponarea cu multă spumă este total eronată și va spun și de ce…spuma produsă de șampon elimină mai mulți sulfați duri, care pot usca firele de păr și le pot deteriora în timp (dacă vă interesează mai mult acest subiect scrieți-mi aici și vă răspund cu drag);
2. La a doua șamponare, am pus o cantitate mai mică și am masat bine scalpul și ulterior am pus pe lungimea părului… în timpul spălării am observat că părul nu mi se încâlcește și, cum spunem noi, fetele, putem trece cu degetele prin el;
3. La clătire, părul l-am simțit curat. Nu a mai fost necesar să aplic masca/balsamul de păr.
4. De regulă, părul nu se periază când este ud (da, se poate trece cu degetele prin el), însă, de data aceasta am făcut o excepție pentru a testa dacă rămân cu peria pe la jumătatea părului (asta însemnând că șamponul încâlcește). NU, nu a încălcit, nu l-a încurcat, nu l-am simțit încărcat.  Șamponul revitalizant cu usturoi și Capixyl de la Dr. C Tuna există și face minuni.

 

Așa cum puteți vedea in poză, am folosit doar produse Farmasi:
✔ față – mostră BB medium 03 (sunt în testare)… este magică, urmează să achizitionez varianta de 50 ml;
✔ sprâncene – creion express nuanța dark brown (l-am reinventat)… mulțumită și de el;
✔ gene – mascara Zen (n-am avut în viața mea gene mai lungi așa cum mi le face acest produs). Îl poți avea și tu + un ruj dacă te înscrii și faci comandă de 150 puncte;
✔ am testat și baza pentru aplicarea fardului de pleoape. Din cauza lui voi cumpără toate cele 4 nuanțe de fard cremă pentru pleoape. Nu ai cum să reziști.
✔ linia de tuș este un fard negru de la Farmasi cumpărat din magazin fizic. Ceea ce pot scrie și spune despre el este că nu există alt fard mai rezistent, mai negru ca el. Ceea ce mă supără este că încă nu îl găsim în catalog, dar îl aștept să apară în cataloagele viitoare. E genial!!
✔ iar pe buze am folosit creion în nuanța 204 – este un roz nude plăcut.
Toate aceste produse sunt testate de mine iar părerea mea este una sinceră și spusă din suflet.
Dacă doești să mă cunoști sunt aici, la un click distanță pe pagina mea: Raluca Farmasi Bran, iar pentru înscriere, dacă vrei să devii și tu consultant Farmasi, mă găseștii AICI.

PS… De la ora 15 : 46 până la ora 23:31 produsele de pe față mea sunt intacte, doar unul singur m-a părăsit iar acela fiind creionul de buze.

farmasi produse

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!