Parfumuri Farmasi. Clasificare și recomandări pentru EA și EL

Ghid olfactiv. Clasificare și recomandări parfumuri Farmasi în funcție de arome

Parfumurile conturează personalitatea și o pun în valoare, atât pe cea a femeilor cât și pe cea a bărbaților. Mai mult decât atât, aromele transformă momentele speciale din viața noastră în amintiri olfactive. Diminețile merg învăluite într-un parfum fresh, după-amiezile într-unul floral, iar serile aparțin notelor dulci și lemnoase. Însă nici o zi nu seamănă cu cealaltă, la fel cum nici un om nu are aceleași preferințe cu altul. Tocmai aceste diferențe fac viața mai interesantă, iar oferta variată de parfumuri Farmasi contribuie substanțial la această frumusețe, cu notele sale speciale, în care se va regăsi fiecare femeie sau bărbat, precum și fiecare ocazie, anotimp sau moment al zilei. Pentru a alege mai ușor parfumul potrivit îți recomandăm să faci cunoștință cu principalele grupe de parfumuri.

Cum se clasifica parfumurile?

Parfumurile se împart în 4 mari grupe din care derivă 14 familii olfactive. Cele 4 mari categorii de parfumuri sunt descrise mai jos, iar la fiecare dintre ele îți prezentăm cele mai bune opțiuni de parfumuri Farmasi de damă și bărbătești pe care le poți achiziționa cu o reducere de 23% după o simplă înregistrare pe site-ul nostru, AICI. Reducerea este un beneficiu pe care îl vei avea ori de câte ori vei plasa o comandă de produse Farmasi, indiferent de valoarea ei. 

Parfumuri Florale 

Este grupa cea mai mare și mai populară, în care intră aromele mai multor flori. Există și parfumuri soliflore, care conțin esența unei singure flori. Se recomandă a fi purtate în timpul zilei sau în serile calde ale verii. Această grupă cuprinde mai multe subcategorii de parfumuri, precum: „florale-simple”, „florale-dulci”, „florale-fresh”, „florale-fructate”, „florale-fructate-fresh”. Cel mai frecvent întâlnite sunt parfumurile „Florale” (cu note de flori proaspăt culese), „Floral-Orientale” (cu note de flori și note orientale), „Soft-Florale” (cu note de flori și note pudrate) și „Florale-Verzi” (cu note mai aspre sau mai proaspete, date de esențele amestecurilor de ierburi, mușchi, ferigi și citrice).

COCTAIL parfum de damă 50 ml

coctail farmasi

GIFT parfum de damă 50 ml

gift parfum farmasi

CHESLOVAKIA parfum de damă 80 ml

Cheslovakia de dama

NYMPHE parfum de damă 50 ml

Nymphe parfum floral de dama

OMNIA parfum de damă 50 ml

Omnia apa de parfum de dama

CHASE ME parfum de damă 50 ml

Chase Me farmasi

SENSATIONAL parfum de damă 50 ml

Sensational apa de parfum

IMPERIUM parfum bătbătesc 50 ml

imperium farmasi parfum barbatesc

Parfumuri Fresh 

Este grupa de parfumuri proaspete, care conțin note de apă (marine sau oceanice), note verzi, note fructate și/sau note de citrice. Parfumurile fresh merg purtate cel mai bine vara, pentru că sunt răcoroase datorită prospețimii emanate. Aici regăsim subcategoriile: „Parfumuri-Citrice” (cu note de bergamota, mandarine, portocala, grapefruit, lămâie), „Parfumuri-Fructate” (cu note de piersici, pere, capsuni, mere, rodie, coacaze, prune, fructe exotice si note florale), „Parfumuri-Marine” (cu note marine și acvatice), „Parfumuri-Verzi” (cu note de iarba, de frunze verzi și de flori proaspete). 

SWAN parfum de damă 80ml

Swan parfum farmasi

GLAMOROUS parfum de damă 50 ml

Glamorous parfumuri farmasi

Parfumuri Orientale 

Este o grupă de parfumuri exotice, magice și misterioase. Aromele orientale sunt mai grele și opulente. Fiind foarte persistente, aceste parfumuri emană un miros puternic, sunt calde, exotice și condimentate, de aceea se recomandă a fi purtate în anotimpurile reci, toamna și iarna. În această categorie intră parfumurile „Orientale”(cu note de vanilie și note de rășini), „Soft-Orientale”(cu note orientale, note florale, ambră și tămâie), „Oriental-Lemnoase” (cu note orientale și lemnoase, de lemn de santal și patchouli). 

REINA parfum de damă 50 ml

reina parfumuri farmasi de dama

RUYA parfum de damă 50 ml

farmasi parfum ruya

CHEER parfum de damă 50 ml

Cheer farmasi parfum

MONSIEUR parfum bărbătesc 50 ml

parfumuri farmasi barbatesti monsieur

Parfumurile Lemnoase 

O categorie specială de parfumuri distinse, care emană masculinitate. Aceste parfumuri nu te lasă indiferent niciodată, ori le iubești, ori le urasti.  În compoziția lor se regăsesc esențe de lemn de santal, vetiver sau cedru, rășini, ferigă, dar și esențe exotice, de citrice sau de piele. Dacă iubești aceste parfumuri îți recomandăm să le porți în zilele răcoroase de primăvară și toamnă. Această grupă are mai multe subcategorii: „Parfumuri-Lemnoase”(cu note de lemn aromat și vetiver), „Parfumuri-Lemnoase-Uscate”(cu note de lemn aromat, de gudron de lemn, de tutun, de piele), „Parfumuri-Lemnoase-Umede”(cu note de lemn aromat, note orientale, de ambră, de muschi de stejar) și „Parfumuri-Aromate” (cu note de lemn aromat, de lavanda, de salvie, de citrice sau note picante). 

SCANDAL parfum de damă 50 ml

scandal apa de parfum farmasi

BRAVE DEEP parfum bărbătesc 50 ml

farmasi parfum barbatesc brave deep

CHARM parfum bărbătesc 50 ml

Charm parfumuri farmasi

SHOOTERS MAN parfum bărbătesc 50 ml

Shooters Man

Familii de parfumuri mai rare

La cele de mai sus se adaugă alte câteva familii de parfumuri, mai rare:

„Parfumurile-Fougére” (termenul provine din franțuzescul “”fougére” care înseamnă ferigă). Sunt parfumuri cu ingrediente reci/fresh, precum: lavandă, citrice, salvie, cumarin, plante cu note ierboase intense, care au o bază caldă, precum muschiul de stejar, lemn de santal, mosc sau cedru. Majoritatea parfumurilor din această familie sunt bărbătești.

 „Parfumuri-Chypre” sunt lemnoase-umede și conțin note de vârf de citrice, note de mijloc de cistus și note de bază compuse din mosc și muschi de stejar.

„Parfumuri-Leather” (cu miros de piele) sunt lemnos-uscate, ce conțin ingrediente precum gudron de lemn, tutun, lemn aromat și diverse alte arome cu miros asemănător cu al pielii.

„Parfumurile-Ambrate sau Pădurețe” reprezintă o categorie rară, pe cale de dispariție. Termenul “ambră” era folosit înainte pentru a desemna parfumurile orientale și termenul “lemnos” pentru cele pădurețe, care conțin arome de scoarță de arbori mirositori, rădăcini de copaci și rășini. Aceste tipuri de parfum emană multă sexualitate.

„Parfumurile-Aldehidice” sunt parfumuri pudrate, obținute prin mixul de aldehide (compusi aromatici organici sintetici) și esențe de flori proaspete și delicate.

De fiecare dată când îți comanzi un nou parfum de la Farmasi, trăiești o experiență de neuitat. Pielea ta îmbrățișează notele parfumului și îți schimbă starea de spirit. Aromele sale te însoțesc peste tot și îți transformă fiecare moment într-o amintire frumoasă. Bucură-te de parfumuri Farmasi de calitate, la prețuri reduse cu 23%, beneficiu pe care ți-l acordăm cu drag pentru că ai ales să devii clientul nostru. Creează-ți un cont gratuit AICI și vezi ce surprize ți-am pregătit! 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!