Ofertele lunii mai! Cadouri la comenzi de 200 sau 400 puncte!

Ultimele ore de valabilitate ale ofertei lunii mai de la Farmasi 🎁

In perioada 1-31 mai 2020, Farmasi ne-a pregătit câteva oferte irezistibile. Un set de make-up cadou, mostre, precum și setul Age Reversist la un preț foarte mic, dacă se îndeplinește un anumit punctaj.

ATENȚIE! Cadourile nu apar automat în comandă, ci trebuie adăugate manual în coș, în pasul 2, în pagina de oferte și materiale promoționale. Mai jos este un tutorial scurt, care explică modul în care poți beneficia de aceste oferte. Oferta nu se acordă dacă nu este adăugată manual în comandă!

Ce cadouri poți primi în funcție de punctajul realizat într-o comandă?

1. Comandă de 200 de puncte și primești CADOU un Set de Machiaj care conține un ruj lichid mat, un rimel, o oja nude.

farmasi oferte mai

 

2. Comandă de 400 de puncte și poți lua Setul Age Reversist la doar 29.99 lei, redus de la 189 lei. Setul conține demachiant, ser, cremă pentru zona ochilor, cremăoentru față și 10 pliculețe instant care ajuta la cresterea colagenului cu 67%. Un set recomandat doamnelor care doresc un ten mai tânăr.

farmasi age reversist

 

3. Comandă de 50 de puncte și primești CADOU un set de mostre. Pentru fiecare 50 puncte cumulate poți lua un set de mostre.

set mostre farmasi

 

IMPORTANT! Cum adaugi în comandă cadourile din oferta lunii mai?

Ofertele lunii mai se cumuleaza cu Programul de Bun Venit

Astfel, daca te afli in una din primele 4 luni în care primesti cadouri (luna1: ruj+rimel, luna 2: parfum Omia, luna 3: detergent universal+crema cu aloe, luna 4: șampon cu usturoi+gel masaj), vei primi in colet ambele cadouri: cadoul din oferta actuală, plus cadoul din Programul de Bun Venit. Condiția este să ai punctajul necesar.
De exemplu, dacă vrei să beneficiezi de setul de machiaj și plasezi o comandă de 200 puncte, primești cadou:
Prima luna: ruj mat + ruj mat lichid + oja + 2 rimeluri. Valoare cadou: min.90 lei.
A 2-a luna: daca te afli in a 2-a luna a programului, in colet vei avea CADOU: parfumul Omnia + rimel + ruj mat lichid + oja + portfard auriu. Valoare cadou: 110 lei.
A 3-a luna: daca te afli in a 3-a luna a programului, in colet vei avea CADOU: detergent universal + crema cu Aloe + rimel + ruj mat lichid + oja + portfard auriu. Valoare cadou: 90 lei.
A 4-a luna: daca te afli in a 4-a luna a programului, in colet vei avea CADOU: sampon regenerant cu usturoi + gel pentru masaj + rimel + ruj mat lichid + oja + portfard auriu. Valoare cadou: 90 lei.
Dacă ai nelămuriri în privința ofertei sau ai nevoie de ajutor în plasarea unei comenzi, trimite un mesaj pe whatsapp la nr 0744252788.
Grabește-te și profită de aceste SUPER OFERTE! Dacă încă nu ai un cont de consultant, înscrie-te gratuit AICI și ai pe loc reducere 23-30% la toate produsele, plus acces la cadourile menționate mai sus! ❤
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!