Oferte Farmasi de Week-End! Stoc limitat!

Geantă Farmasi cu doar 29.99 lei sau o loțiune aftershave CADOU până pe 31.01!

📌 Plasează o comandă de 50 de puncte (250 de lei, pret de consultant) și poți lua o geantă Farmasi cu doar 29.99 lei, redus de la 130 lei (oferta valabila până pe 31.01, în limita stocului disponibil). Geanta nu apare automat în comandă la îndeplinirea punctajului, ci trebuie adăugată din partea de jos, de sub lista de produse!

 

📌 Plasează o comandă de 30 de puncte (150 de lei, pret de consultant) și primesti CADOU o loțiune aftershave (oferta valabila până pe 31.01, în limita stocului disponibil). Loțiunea nu apare automat în comandă, ci trebuie adăugată manual, așa cum explic în video de mai jos.

ATENȚIE! Cadourile si promotiile nu apar automat în comandă, ci trebuie adăugate manual în coș. Ele apar sub produsele din coș și trebuie dat click pe buton pentru a le adăuga. Mai jos este un tutorial scurt, care explică modul în care poți beneficia de aceste oferte. La o comandă de 50 puncte nu pot fi luate simultan cele 2 oferte, ci doar una dintre ele. Doar dacă ai 80 de puncte, le poți adăuga pe ambele în comandă.

https://youtu.be/ekERuRlVsG8

IMPORTANT! Cum adaugi în comandă cadourile din oferta lunii?

Ofertele lunii ianuarie se cumuleaza cu Programul de Bun Venit

Astfel, daca te afli in una din primele 4 luni în care primesti cadouri (luna1: ruj+rimel, luna 2: parfum Omia, luna 3: detergent universal+crema cu aloe, luna 4: șampon cu usturoi+gel masaj), vei primi in colet ambele cadouri: cadoul din oferta actuală, plus cadoul din Programul de Bun Venit. Condiția este să ai punctajul necesar.
Grabește-te și profită de aceste SUPER OFERTE! Dacă încă nu ai un cont de consultant, înscrie-te gratuit AICI și ai pe loc reducere 23-30% la toate produsele, plus acces la cadourile menționate mai sus! ❤
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!