Ofertele lunii Septembrie

Buna! Dam startul lunii SEPTEMBRIE cu oferte extraordinare! Iata ce ne-a pregatit Farmasi pentru urmatoarele 30 de zile:

Brosura lunii septembrie

Brosura lunii septembrie, care merge in paralel cu catalogul, se gaseste doar online, poate fi vazuta AICI, de unde o puteti si descarca. Brosura va merge in paralel cu catalogul actual, care mai e valabil si in septembrie.

Seturile promotionale din brosura sunt prezente pe site, la sectiunea Oferte Brosura Septembrie, iar pretul de consultant apare dupa ce va logati in cont. 

Produse NOI

Supliment OMEGA 3

Cel mai nou membru al familiei Nutriplus, suplimentul alimentar OMEGA 3, sub forma de capsule moi ce contin ulei de peste, ofera doza zilnica necesara de acizi grasi esentiali Omega 3. Acizii grasi Omega 3 sunt grasimi esentiale pe care organismul nu le poate produce singur, deci trebuie obtinuti din surse externe. Supliment nutritiv Omega 3 contine cei 2 acizi esentiali DHA si EPA. Nu contin gluten, zahar si colesterol. 

Acizii Omega 3 sunt benefici in:

 • memorie slabita si performante scazute a functiilor cerebrale;
 • functie vizuala slabita;
 • sistem imunitar slabit;
 • caderea parului;
 • cresterea tensiunii arteriale;
 • dificultati de invatare;
 • stare letargica prelungita;
 • probleme cardiovasculare.

omega 3 farmasi

Crema de maini cu galbenele

Crema de maini cu galbenele Farmasi este aici pentru a vă oferi hidratarea de care cu siguranta veti avea nevoie in lunile urmatoare.

 • confort si hidratare de durata;
 • efect instant de reparare;
 • textura usoara si fina.

crema de galbenele farmasi

 

Kit de Start la super pret

Kit-ul de start costa doar 49.99 lei pentru cine plaseaza prima comanda in luna septembrie. Kit-ul apare direct in cosul de cumparaturi si contine toate produsele din imagine. Este un instrument excelent pentru a face cunostinta cu produsele Farmasi si a le recomanda altora.

kit de start farmasi

Program de recrutare

Pentru fiecare 3 recrutari active (adică au comanda de min.30 puncte = 150 lei) efectuate luna aceasta veti primi apa de parfum pentru Bliss (pentru 3, 6 sau 9 recrutari). Incepand cu 10 recrutari active Farmasi ofera un bonus în valoare de 500 lei, iar fiecare recrut aditional peste cele 10 recrutari active se va remunera cu 50 lei!

program recrutare farmasi

4 cataloage Gratuit

4 cataloage Farmasi Iulie-Septembrie va asteapta in colet, absolut gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Acestea nu vor aparea in cosul de cumparaturi, insa le veti gasi cu siguranta in colet.

cataloage farmasi

 

🍁 Daca inca nu ai un Cont Farmasi, intra AICI si inscrie-te! Ai acces imediat la reduceri, promotii si cadouri!

Sa avem o luna magnifica!🍂

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!