­čÄäOfertele lunii decembrie! Cadouri si promotii!

Farmasi cadouri si promotii!

­čÄü Setul cu 12 parfumuri: ultimele bucati pe stoc!

In luna decembrie, Farmasi ne intampina cu oferte irezistibile! Seturi cadou variate, perfecte pentru a fi oferite in dar celor dragi, de Sarbatori! Unele sunt valabile doar pana pana azi, asa ca e bine sa te grabesti! Stocurile sunt limitate!

ATEN╚ÜIE! Cadourile nu apar automat ├«n comand─â, ci trebuie ad─âugate manual ├«n co╚Ö, ├«n pasul 2, ├«n pagina de oferte ╚Öi materiale promo╚Ťionale. Mai jos este un tutorial scurt, care explic─â modul ├«n care po╚Ťi beneficia de aceste oferte. Oferta nu se acord─â dac─â nu este ad─âugat─â manual ├«n comand─â!

Ce cadouri si promotii po╚Ťi primi ├«n func╚Ťie de punctajul realizat ├«ntr-o comand─â?

­čôî Ultimele bucati pe stoc, valabil doar AZI! La o comanda de 50 de puncte (250 de lei, pret de consultant) primesti CADOU cutia cu 12 parfumuri a cate 25 ml (oferta valabila p├ón─â pe 15.12), 7 parfumuri de dama si 5 barbatesti!

testere parfum farmasi
­čôî La o comanda de 70 de puncte (350 de lei, pret de consultant) poti achizitiona setul de arbore de ceai la DOAR 10 LEI, redus de la 90 lei, ambalat intr-un portfard special


­čôî La 2 seturi Monsieur cumparate, al 3-lea este GRATUIT. Codul setului este PK1107434. Stoc limitat! Deci ai 3 seturi Monsieur, la pret de doua!

­čôî La 2 seturi Hera cumparate, al 3-lea este GRATUIT. Codul setului este PK1107491. Stoc limitat! Deci ai 3 seturi Hera, la pret de doua!

IMPORTANT! Cum adaugi în comandă cadourile din oferta lunii?

Ofertele lunii mai se cumuleaza cu Programul de Bun Venit

Astfel, daca te afli in una din primele 4 luni ├«n care primesti cadouri (luna1: ruj+rimel, luna 2: parfum Omia, luna 3: detergent universal+crema cu aloe, luna 4: ╚Öampon cu usturoi+gel masaj), vei primi in colet ambele cadouri: cadoul din oferta actual─â, plus cadoul din Programul de Bun Venit. Condi╚Ťia este s─â ai punctajul necesar.
De exemplu, dacă vrei să beneficiezi de setul de machiaj și plasezi o comandă de 200 puncte, primești cadou:
Prima luna: ruj mat + ruj mat lichid + oja + 2 rimeluri. Valoare cadou: min.90 lei.
A 2-a luna: daca te afli in a 2-a luna a programului, in colet vei avea CADOU: parfumul Omnia + rimel + ruj mat lichid + oja + portfard auriu. Valoare cadou: 110 lei.
A 3-a luna: daca te afli in a 3-a luna a programului, in colet vei avea CADOU: detergent universal + crema cu Aloe + rimel + ruj mat lichid + oja + portfard auriu. Valoare cadou: 90 lei.
A 4-a luna: daca te afli in a 4-a luna a programului, in colet vei avea CADOU: sampon regenerant cu usturoi + gel pentru masaj + rimel + ruj mat lichid + oja + portfard auriu. Valoare cadou: 90 lei.
Dac─â ai nel─âmuriri ├«n privin╚Ťa ofertei sau ai nevoie de ajutor ├«n plasarea unei comenzi, trimite un mesaj pe whatsapp la nr 0744252788.
Grabe╚Öte-te ╚Öi profit─â de aceste SUPER OFERTE! Dac─â ├«nc─â nu ai un cont de consultant, ├«nscrie-te gratuit AICI ╚Öi ai pe loc reducere 23-30% la toate produsele, plus acces la cadourile men╚Ťionate mai sus! ÔŁĄ
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!