Seturi de mostre Farmasi pentru noile game DrCTuna la doar 1.99 lei!

Va prezint seturile de mostre Farmasi disponibile pentru noile game DrCTuna la doar 1.99 lei bucata!! Fiecare set contine 3-4 pliculete! Vi le recomand cu drag, pentru a testa noile game si pentru a va creste vanzarile, oferind aceste seturi spre testare clientelor voastre. Nu uitati ca luna aceasta avem 35% discount la toate produsele din gama DrCTuna. 

Seturile de mostre Farmasi se pot comanda din contul de consultant, la sectiunea Materiale promotionale, sau puteti introduce codul fiecaruia (scris mai jos). In video am prezentat doar 6 seturi, dar pe site gasiti 7 seturi, cea care lipseste fiind Lumi Radiance, fosta gama White&Correct.

1. Gama Acne pentru ten acneic – cod set mostre 1000459 (conține 4 mostre: Gel de curățare x2, Cremă echilibrantă x2)

2. Gama Age Reversist pentru preventia liniilor fine si a ridurilor – cod set mostre 1000457 (conține 4 mostre: Gel Exfoliant, Mască de Noapte, Cremă Hidratantă, Cremă Pentru Zona Ochilor)

3. Gama Aqua pentru hidratare si echilibrare – cod set mostre 1000460 (conține 4 mostre: Gel de curăţare, Serum Hidratant, Cremă Hidratantă, Cremă Revitalizantă pentru Zona Ochilor)

4. Gama cu Arbore de ceai pentru ten gras si mixt – cod set mostre 1000463  (conține 4 mostre: Gel de curăţare a feţei x2, Cremă de faţă x2)

5. Gama cu Galbenenele pentru ten uscat si sensibil – cod set mostre 1000462 (conține 4 mostre: Gel de curăţare x2, Cremă de faţă x2)

6. Gama Resurface pentru semne vizibile de imbatranire si riduri – cod set mostre 1000461(conține 4 mostre: Spumă de Curăţare, Cremă de noapte regeneratoare, Cremă de zi, Cremă pentru Zona Ochilor)

7. Gama Lumi Radiance pentru pete pigmentare si ten neuniform (fosta White&Correct) – cod set mostre 1000458 (conține 4 mostre: Gel de Curăţare Exfoliant Iluminator, Cremă Iluminatoare x2, Cremă Iluminatoare pentru Conturul Ochilor) – nu este prezentat in video!

Nu uitati ca luna aceasta avem 35% discount la toate produsele din gama DrCTuna, inclusiv gama cu usturoi pentru par! 

Daca nu aveti inca un cont de consultant Farmasi, va puteti inscrie AICI gratuit, completand formularul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!