Picioare perfecte în doar 3 pași cu Gama Dr.C.Tuna

Gama Dr.C.Tuna pentru picioare îngrijite, hidratate și catifelate

Să ai picioarele bine îngrijite are numeroase avantaje. În primul rând confortul personal, care poate afecta starea unei persoane pe parcursul întregii zile. Aspectul estetic este unul de care ne lovim mai ales în sezonul cald, atunci cand purtăm sandale sau papuci. Nu este suficientă o pedichiură impecabilă și încalțări la modă. Dacă picioarele nu sunt îngrijite corespunzător, pielea este uscată și călcaiele crăpate, impactul vizual este unul dezastruos. În ceea ce privește sănătatea, îngrijirea picioarelor este cel putin la fel de importantă ca igiena dinților. Spre deosebire de barbati, femeile sunt de 4 ori mai predispuse afecțiunilor localizate la nivelul picioarelor, principala cauza fiind atenția insuficientă acordată acestora.

Cum acționează produsele din gama Dr.C.Tuna pentru îngrijirea picioarelor ?

Produsele pentru îngrijirea picioarelor din gama Dr C Tuna acționează în 3 pași: curăță, hidratează si odorizează. Datorită ingredientelor naturale active acestea conferă îngrijire și o stare de bine picioarelor pentru întreaga zi. Pentru un adevărat răsfăț, pregătește o baie pentru picioare și folosește sarea pentru peeling, după care aplică o cremă hidratantă din gama Dr.C.Tuna. În cazul în care ai nevoie de ceva intens pentru călcâie crăpate, îți recomandăm crema special destinată acestora, cu un puternic efect reparator. Pentru neutralizarea mirosurilor și împrospatarea picioarelor, folosește cu încredere spray-ul odorizant și vei avea picioare relaxate toată ziua.

Ce produse conține gama pentru îngrijirea picioarelor Dr.C.Tuna?

DR.C.TUNA SARE PENTRU PEELING CU EFECT RELAXANT

O sare foarte concentrată, delicată și relaxantă pentru mâini și picioare face pielea mai fină, mai delicată și mai luminoasă, redându-i strălucirea naturală. Formulă îmbogățită cu ulei de jojoba și ulei de migdale dulci.

sare peeling calcaie dr c tuna farmasi

250ML 34,00 LEI

DR.C.TUNA CREMĂ NUTRITIVĂ PENTRU PICIOARE

Crema nutritivă reparatoare pentru picioare uscate, cu ulei de jojoba și migdale dulci, este o cremă bogată nutritivă, ce previne și ameliorează uscarea și crăparea pielii. Oferă hidratare și catifelare, calmează picioarele uscate și aspre.

dr tuna crema picioare

100ML 20,00 LEI

DR.C.TUNA CREMĂ PENTRU CĂLCÂIE CRĂPATE

Cremă intensivă bogată pentru călcâie crăpate contribuie la hidratarea, ameliorarea și protejarea călcâielor crăpate și cu bătături. Formula sa cu unt de shea nutritiv repară rapid, pătrunde și hidratează.

crema pentru calcaie crapate farmasi

50ML 22,00 LEI

DR.C.TUNA SPRAY DEODORANT PENTRU PICIOARE

Spray-ul deodorant pentru picioare reîmprospătează picioarele obosite și neutralizează mirosurile. Pulverizează din abundență pe picior, în orice moment al zilei. Este indicată utilizarea înainte și după lucru, activități sportive sau chiar după duș, pentru a menține picioarele confortabile întreaga zi.

deodorant pentru ingrijirea picioarelor dr tuna

115ML 18,00 LEI

 

De ce este necesară îngrijirea atentă a picioarelor?

La nivelul picioarelor se află mai multe glande sudoripare decât în orice altă regiune a corpului, astfel încat mirosul neplăcut al picioarelor este o problemă relativ des întâlnită, mai ales în anotimpul cald. Cheia evitării mirosului neplăcut al picioarelor este o igienă riguroasă.

Transpirația picioarelor poate predispune la apariția infecției micotice, unele infecții cu ciuperca piciorului fiind foarte greu de tratat. Pentru a preveni această problemă, picioarele trebuie să fie cât mai curate și uscate.

Mersul și statul în picioare cresc presiunea de la nivelul calcâiului și a zonei plantare, astfel încât pielea din acele zone se îngroașă pentru a suporta solicitările mecanice regionale. Așa apar bătăturile. Acestea se pot îndeparta prin exfoliere, cu ajutorul unei produs cosmetic specific, sare exfoliantă, după ce au fost ținute picioarele la înmuiat. După această procedură se aplică o cremă nutritivă pentru picioare, iar pentru calcâiele crapate se foloseșe crema pentru călcâie.

Așadar, acordă-le picioarelor tale la fel de multă atenție și, cu ajutorul dermatocosmeticelor Dr.C.Tuna poți ține la distanță problemele picioarelor!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!