Noile Palete Farduri de Ochi Wanderlust, Iconic si Glam-Up de la Farmasi!

Paletele Farduri de Ochi Farmasi, un must have al anului 2021!

Începutul de an 2021 vine cu mult așteptatele PALETE FARDURI DE OCHI de la Farmasi. Vrei un look senzațional? Spune DA noilor palete de farduri Farmasi Wonderlust, Iconic și Glam Up.

Farmasi Palete Farduri Ochi

Paleta WANDERLUST Farmasi

farmasi paleta wanderlust

nuante wanderlust

O paletă într-o gamă de 18 nuanțe ce variază de la tonuri îndrăznețe și intense de fard mat până la nuanțe sidefate și soft de pastel ce te poartă într-o călătorie fascinantă. Puternic pigmentate și emoliente pentru un efect catifelat. Lasă-ți imaginația liberă și creează look-uri infinite și variate ca stil. Preț de catalog 99.99 lei, preț de consultant, 76.99 lei. Dacă nu ai încă un cont Farmasi, îți poți face unul gratuit AICI.

 

Paleta GLAM-UP Farmasi

farmasi glam up paleta farduri

nuante glam up

 

Această paletă de farduri de ochi va deveni rapid preferata ta pentru că te va ajuta să creezi look-uri de zi sau seara, elegante și seducătoare. O combinație de 12 farduri într-o gamă incredibilă de tonuri nude, de la nuanțe mate până la cele sidefate, cu texturi extrem de fine. Preț de catalog 69.99 lei, preț de consultant, 53.89 lei. Dacă nu ai încă un cont Farmasi, îți poți face unul gratuit AICI.

Paleta ICONIC Farmasi

 

farmasi iconic paleta farduri

nuante iconic

12 nuanțe atent selectate, care se completează și se combină excelent în funcție de stilul dorit! O explozie de culori vibrante și uimitoare într-o gamă de texturi, de la mat la sidefat. Puternic pigmentate și emoliente pentru un efect catifelat. Preț de catalog 69.99 lei, preț de consultant, 53.89 lei. Dacă nu ai încă un cont Farmasi, îți poți face unul gratuit AICI.

 

 

A apărut Noul Catalog ianuarie-iunie 2021!

Începutul de an 2021 vine cu surprize de la Farmasi. În primul rând ne aduce un nou catalog, ce conține game și produse noi. Paletele de mai sus, dar si parfumuri noi, precum Tonteria, de damă, Baoli, bărbătesc, un rimel ce confera extravolum, o gamă de îngrijire corporală Naturelle Coconut, apă de colonie în 2 arome noi, îmbietoare, gama Save the Lips care reface buzele în sezonul rece și dezinfectante care nu trebuie să lipsească din nicio casă. Te invit să răsfoiești  catalogul nou AICI. Dacă vrei să îl comanzi pe site, codul este 7073668, iar dacă nu ai nicio comandă de pus și vrei să primești catalogul gratuit, prin poștă, scrie-mi pe whatsapp la 0744252788 sau pe mail la pdf.florina@gmail.com. De asemenea, contactează-mă dacă nu mai ai datele de logare în cont sau ai nevoie de ajutor în plasarea unei comenzi.

catalog farmasi 2021

Grabește-te și profită de aceste SUPER OFERTE! Dacă încă nu ai un cont de consultant, înscrie-te gratuit AICI și ai pe loc reducere 23-30% la toate produsele, plus acces la cadourile menționate mai sus! ❤
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!