Creion Micropigmentare Sprancene pentru un look perfect instant

Noul Creion Sprancene Micropigmentare Farmasi

Creionul de micropigmentare pentru sprâncene este o metodă inovatoare de a obține rapid si simplu sprâncene perfect definite și naturale. Aplicarea creionului de micropigmentare pentru sprâncene este o procedură simplă pe care o poate realiza oricine din confortul casei, cu ajutorul acestui creion.

Un creion pentru un aspect de micropigmentare, ușor de realizat, care creează iluzia firelor de păr naturale, cu 3 linii ultrafine dintr-o singură mișcare. Poate fi comandat cu reducere AICI, cod 1001031.

Puncte Forte

  • Efect de tatuaj
  • Formulă vegană
  • Aplicatorul cu 4 perii umple sprâncenele rapid și creează iluzia de fire de păr suplimentare
  • Disponibil în 4 nuanțe versatile
  • Imită părul natural al sprâncenelor
  • Rezistent la transfer
  • Rezistență de lungă durată

Farmasi Creion sprancene Micropigmentare

Creion-sprancene-Micropigmentare-Farmasi

Formular de comanda

 

Mod de utilizare Creion Micropigmentare Sprancene

Aplică creionul pe sprâncenele curate și uscate – acest lucru înseamnă fără cremă hidratantă și fără alte produse pentru sprâncene! Formula sa asemănătoare cu cerneala nu poate adera corespunzător pe firele de păr din sprâncene sau pe piele dacă alte produse interferează aplicarea. Începând dinspre capătul interior al sprâncenelor, aplică produsul în mișcări scurte și delicate, urmărind forma naturală a sprâncenelor. Când ajungi la arcadă, întoarce Creionul pe o parte și poziționează-l în jos, înspre tâmplă. Apoi aplică-l în jos, pe diagonală pentru a umple sprâncenele până la capătul exterior. După acești pași, poți adăuga și alte produse pentru stilizarea sprâncenelor!
Farmasi Creion Micropigmentare sprancene

 

Creionul pentru micropigmentare a sprancenelor este o opțiune inovatoare și eficientă pentru a obține pe loc sprâncene perfect definite și naturale fără a recurge la proceduri permanente sau invazive. 

Farmasi Creion sprancene micropigmentare, cod 1001031, poate fi comandat cu reducere AICI.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!