Bucură-te de Cadouri prin Programul de Bun Venit de la Farmasi!

Ce cadouri primește un consultant nou prin Farmasi Program Bun Venit?

Pentru consultanții noi, proaspăt înregistrați, Farmasi a pregătit un Program Motivațional prin care se oferă cadouri în primele 4 luni de activitate de la înscriere. Pentru a beneficia de aceste minunate cadouri, prin Farmasi Program Bun Venit, consultantul trebuie să plaseze o comandă de cel puțin 150 de lei puncte (preț de consultant) timp de 4 luni consecutiv, fără pauză.

Prima lună: Un Ruj True Color și un Rimel Zen

În prima lună de la înregistrare, noul consultant primește cadou un Ruj Farmasi True Color și un Mascara Zen. Cadoul poate fi observat în cadrul comenzii, după ce au fost introduse produsele dorite, în pasul al doilea, la sfârșitul listei cu materialele promoționale (testere și cataloage).

Ruj True Color, 4g

farmasi program bun venit ruj true color

Rujul Farmasi True Colour cu vitamina E se aplică foarte ușor datorită texturii moale care hidratează buzele, acestea devenind extrem de seducătoare.

Rimel Zen, 8ml

farmasi program bun venit mascara zen

Rimelul Farmasi Zen face parte din noua generație de mascara, care separă geană cu geană și conferă volum acestora. Este dotată cu o perie de silicon profesională, care permite definirea, extinderea și alungirea impresionantă a genelor. Datorită conținutului de vitamina E, genele sunt hrănite și capătă un aspect sănătos.

 

Luna a 2-a: Apă de Parfum Omnia de damă, 50 ml

farmasi program bun venit parfum omnia

Omnia este un parfum potrivit femeilor care doresc să lase în urma lor o aromă de durată.  

Note de vârf: note florale.

Note de mijloc: garoafă, iris, violete, flori albe.

Note de bază: note condimentate, ambră, mosc alb.

 

Luna a 3-a: Cremă cu aloe vera și Detergentul Multifuncțional Mr. Wipes

În a 3-a lună, odată cu plasarea comenzii, consultantul nou primește cadou un set bio care face parte din gama Dr C.Tuna, compus din două produse: o Cremă cu aloe vera de 50 ml și un Detergent Multifuncțional Concentrat Mr Wipes la 500ml.

Cremă cu aloe vera Dr C. Tuna, 50 ml

farmasi program bun venit crema cu aloe vera

Crema cu aloe vera este potrivită oricarui tip de piele și oricărei vârste. Oferă protecție și îngrijire eficientă datorita conținutului de 53% de apă din aloe vera 100% organică și a formulei îmbogățite cu ulei de măsline.  Pielea pe care se aplică această cremă va rămâne mult timp hidratată și strălucitoare.

Detergent Multifuncțional Concentrat Mr.Wipes 500ml

detergent multifunctional farmasi

Detergent concentrat multifuncțional Farmasi. O formulă ce conține materii prime aprobate de Ecocert. Poate fi folosit pentru curățarea scaunelor, covoarelor, a bucătăriei, suprafețelor din marmură, a faianței, băilor, a vaselor de toaletă, a hotelor de bucătărie, a suprafețelor din aluminiu, plastic și oțel, pentru tacâmuri și lavete de bucătărie. Mirosul proaspăt persistă un timp îndelungat.

 

Luna a 4-a: Șampon revitalizant cu usturoi și capixyl și Gel pentru masaj cu efect dublu cu castane Dr C.Tuna

Șampon revitalizant cu usturoi și capixyl Dr C.Tuna, 225 ml

farmasi program bun venit sampon revitalizant cu usturoi

Șamponul revitalizant din gama Dr C.Tuna conține o formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, o soluție eficientă pentru părul subțire și fragil. Datorită componentelor sale naturale, șamponul hrănește fiecare fir și reface părul deteriorat. Utilizat regulat, acesta contribuie la întărirea părului și îi da un aspect strălucitor.

Gel pentru masaj cu efect dublu cu chilli și paprika Dr C.Tuna, 125 ml

gel cu castane farmasi

 

Gelul pentru masaj cu efect dublu oferă un confort instantaneu corpului obosit, grație ingredientelor naturale ce fac parte din formula sa. Dr. C. Tuna Geluri de masaj sunt acum mai puternice, pentru a oferi o soluție mai eficientă pentru starea ta de oboseală! Testat dermatologic. Nu conține Triclosan, paraben, parafină.

 

Fă-ți cont la Farmasi și ai multiple avantaje!

📌 ai 23-30% reducere la orice comandă, indiferent de valoare;
📌 primești cadouri în primele 4 luni prin Programul de Bun Venit;
📌 ai catalog gratuit cu peste 2000 de produse de make-up, îngrijire corporală și a locuinței, testate dermatologic, fără parabeni, alergeni sau alte ingrediente dăunătoare sănătății;
📌 comanzi cât vrei, când vrei.

Completează formularul de mai jos pentru a primi Catalogul Gratuit prin poștă sau Kit-ul de Start la 73 lei (transport prin curier inclus în preț), în funcție de preferința ta. 

 

Vrei să primești aceste cadouri prin Farmasi Program Bun Venit? Nimic mai simplu. Înscrie-te gratuit la Farmasi completând acest formular și bucurăte de cadouri! 
1 Comment
  1. Reply
    Rus Maria Ramona mai 26, 2019 at 8:38 pm

    Doresc cadoul de bun venit . Imi plac produsele voastre . Trebuie doar sa ma edific in anumite situatii cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia lor . Va multumesc .

Leave a reply

*

error: Content is protected !!