Brosura de Craciun Farmasi 2019

Farmasi Broșura de Sărbători noiembrie-decembrie 2019

Am dat startul cumpărăturilor de Sărbători cu o nouă minibroșură care va însoți catalogul actual până la sfârșitul lunii decembrie 2019. Brosura de Craciun Farmasi, valabilă pe perioada 01.11 – 31.12.2019, conține câteva seturi ideale pentru a fi oferite în dar, ambalate în cutii speciale. Așadar, Catalogul septembrie-decembrie pe care îl ai deja rămâne valabil până la sfârșitul anului, plus această broșură. Poți comanda din ambele.

Răsfoiește broșura online și citește mai jos detalii despre ofertele din broșură!

Super ofertele din Brosura de Craciun Farmasi

Cele mai avantajoase oferte din Broșura de Crăciun sunt reprezentate de 2 seturi ce pot fi achiziționate la preț foarte mic, dacă se îndeplinește condiția acumulării unui punctaj lunar, astfel:

🎁 Setul Dr C Tuna Age Reversist la doar 19.99 lei, redus de la 189 lei, la fiecare 700 puncte acumulate pe perioada unei campanii (noiembrie/decembrie). Pentru fiecare 700 puncte acumulate, poți achiziona un Set la preț special de 19.99. Setul, ambalat într-o cutie elegantă, conține: ser de față (15ml), loțiune hidratantă (30ml), gel de curățare (100ml),cremă pentru ochi (15ml).

🎁 Setul Dr C Tuna White Correct la doar 29.99 lei, redus de la 129 lei, la fiecare 350 puncte acumulate pe perioada unei campanii (noiembrie/decembrie). Pentru fiecare 350 puncte acumulate, poți achiziona un Set la preț special de 29.99. Setul, ambalat într-o cutie elegantă, conține: ser corector (30ml), loțiune tonică (225ml), gel de curățare exfoliant (100ml), cremă de față (75ml) și balsam iluminator (15ml).

***oferta este valabilă doar pe perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2019. Punctele se pot cumula și utiliza doar pe parcursul unei luni și nu se cumulează între cele 2 luni (punctele cumulate în luna noiembrie devin nule dacă nu au fost folosite și nu se reportează în luna decembrie). Prețul seturilor, respectiv 19.99 și 29.99, nu vor genera puncte.

Seturi cu parfumuri, cadouri ideale de Sărbători pentru cei dragi!

În Minibroșura Farmasi de Crăciun găsești seturi cu cele mai apreciate produse Farmasi, la prețuri promoționale, special concepute pentru a constitui cadoul perfect. Din contul tău Farmasi le poți lua cu 23% reducere față de prețul din broșură!

✔ Set de damă MADAME cu APĂ DE PARFUM 50ml + Loțiune de corp 100ml;
✔ Set de damă OMNIA cu APĂ DE PARFUM 50ml + Loțiune de corp 100ml;
✔ Set bărbătesc MONSIEUR cu APĂ DE PARFUM 100ml + Loțiune after shave;
✔ Set bărbătesc IMPERIUM cu APĂ DE PARFUM 50ml + Loțiune after shave.

Seturi pentru îngrijirea tenului, cu ambalaj special

✔ Set Dr C Tuna Rose cu gel de curățare+apă de trandafir+elixir+cremă de față;
✔ Set Dr C Tuna Aloe cu mască cu aloe+loșiune cu aloe+scrub cu alor+cremaă cu aloe+gel cu aloe.

Seturile DrCTuna pot fi achiziționate din contul personal Farmasi cu 30% reducere față de prețul din broșură.

Set de Make-Up, în geantă specială

✔ Set Make-up cu rimel+ruj lichid+lac de unghii+geantă pentru cosmetice. Setul poate fi achiziționat din contul personal Farmasi cu 23% reducere față de prețul din broșură.

Dacă ești deja consultant Farmasi, intră în cont și ia-ți din timp cadourile pentru cei dragi. Dacă încă nu ai un cont Farmasi și vrei să te bucuri de aceste minunate oferte, îți poți face pe loc un cont gratuit, care îți va oferi acces la reduceri de 23-30% la produsele din catalog. Click AICI și completează formularul.

Brosura de Craciun Farmasi varianta video

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!