Kit-ul de start Farmasi la super preț! Înscrie-te ACUM!

Înscrie-te la Farmasi și primești noul kit de start!

Ai mai auzit de Farmasi, dar nu erai decisă în privința înscrierii? Așteptai ceva nou, un impuls… Iată că a sosit și oferta mult așteptată: avem un nou kit de start la 69.99 lei, pentru ca tu să ai șansa de a testa calitatea cosmeticelor noastre la cel mai mic preț! Produsele Farmasi sunt deja renumite pentru faptul că nu conțin ingrediente toxice. Înscrie-te acum și la prima comandă primești această cutie specială magnetică ce conține 15 produse, la un preț incredibil! Valoarea reală a produselor este de 199 lei! Fă azi o investiție mică într-o afacere care poate fi cât de mare vrei tu!

 

Kit de start Farmasi – ce conține?

O cutie specială pentru produse cosmetice care se închide cu un capac magnetic, la un preț foarte avantajos, cu o reducere totală de 65% faţă de preţul de catalog.  Cosmeticele Farmasi sunt renumite pentru faptul că nu conțin ingrediente toxice, create special pentru persoanele care țin la sănătatea pielii. Dacă vrei să afli mai multe informații despre calitatea produselor noastre, dă click aici.

În cutie sunt în total 15 produse (tot ce se vede în imagine):

  • Şampon cu usturoi şi capixyl pentru creşterea părului și anticădere;
  • Cremă pentru față cu arbore de ceai;
  • Gel terapeutic de masaj cu efect dublu pe bază de castane;
  • Pastă de dinţi cu efect de albire;
  • Ruj lichid mat;
  • 6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă 1,4 ml sau pliculeţ);
  • Catalog cu pagini parfumate;
  • 3 broşuri cosmetice: ghid de ingrijire a tenului, ghid al culorilor pentru machiaj, broşura de oportunitate.

Cum se comandă?

Comandă NOUL kit de start completând formularul de mai jos! Prețul total pe care îl vei plăti este de 82 lei: 69,99 lei pentru produsele din imagine + transportul prin Urgent Cargus 12,99 lei.

Kit-ul de start poate fi comandat o singură dată, după efectuarea înscrierii, la prima comandă. Completează formularul și un lider Farmasi te va contacta în max. 24 de ore.

Click pe video pentru a vedea exact ce conține kit-ul

 

Dacă ai mai avut cont la Farmasi și este suspendat, poți beneficia din nou de acest kit. Completează formularul și te vom contacta.

Totul se întâmplă la momentul potrivit! Prinde această ofertă și achiziționează-ti acum kit-ul de start Farmasi! Folosește-l ca un instrument ce îți poate aduce un venit suplimentar sau chiar un job full-time. Bineînțeles, poți folosi produsele pentru tine și familia ta. Tu decizi ce să faci cu el!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!