Kit-ul de Start Farmasi la super preț! Înscrie-te ACUM!

Ai mai auzit de Farmasi, dar nu erai decisă în privința înscrierii? Așteptai o promoție, ceva, un impuls… Iată că a sosit și oferta mult așteptată: am redus prețul la noul kit de start Farmasi la 69.99 lei, pentru ca tu să ai șansa de a testa cât produsele noastre la cel mai mic preț! Înscrie-te acum și la prima comandă primești această cutie specială magnetică ce conține 5 produse, mostre și broșuri, la un preț incredibil! Valoarea reală a produselor este de 220 lei!! Fă azi o investiție mică într-o afacere care poate fi cât de mare vrei tu.

noul-kit-start-farmasi

Prinde reducerea la kit-ul de start si comandă-l completând formularul de mai jos! Prețul total pe care îl vei plăti este de 82.9 lei: 69,99 lei pentru produsele din imagine + transportul prin Urgent Cargus 12,99 lei. În colet sunt toate produsele care se văd în imagine):

  • Şampon 225 ml cu usturoi şi capixyl pentru creşterea părului și anticădere;
  • Cremă pentru față 50 ml cu arbore de ceai;
  • Gel terapeutic de masaj 150 ml cu efect dublu pe bază de castane;
  • Pastă de dinţi cu efect de albire 25 gr;
  • Ruj lichid mat Au Natural 203;
  • 6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă 1,4 ml sau pliculeţ);
  • Catalog cu pagini parfumate;
  • 3 broşuri cosmetice: ghid de ingrijire a tenului, ghid al culorilor pentru machiaj, broşura de oportunitate.

O cutie specială pentru produse cosmetice cu capac magnetic. Produsele au o reducere totală de 65% faţă de preţul de catalog. Kit-ul de start poate fi comandat o singură dată, la înscrierea cu comandă. Dacă ai mai avut cont la Farmasi și este suspendat, poți beneficia din nou de acest kit. Completează formularul de mai jos pentru a te înscrie.

Formular de înscriere

 

💥 Totul se întâmplă la momentul potrivit! Prinde această ofertă și achiziționează-ti acum noul kit de start Farmasi! Folosește-l ca un instrument ce îți poate aduce un venit suplimentar sau chiar un job full-time. Bineînțeles, poți folosi produsele pentru tine și familia ta. Tu decizi ce să faci cu el!

error: Content is protected !!