Confirmare înregistrare Farmasi

Îți mulțumim că ai ales Farmasi!

Formularul s-a transmis cu succes, iar înregistrarea este în curs de procesare. Te rugăm să nu completezi un nou formular aici sau pe un alt site. În scurt timp te va contacta un director Farmasi. Între timp, citește mai jos informațiile necesare pentru a începe colaborarea cu Farmasi.

Discounturi și beneficii

În calitate de client sau consultant Farmasi vei beneficia de două grile de discount față de prețul de catalog, după cum urmează:

  • 30% discount pentru produsele Dr. C. Tuna si Mr. Wipes;
  • 50% discount pentru produsele de machiaj, parfumuri și îngrijire personală.

Plata și transportul

Plățile comenzilor se pot efectua online, cu cardul, sau ramburs, la ridicarea coletului. Transportul se realizează prin intermediul firmei Urgent Cargus,  într-un termen de 2-4 zile lucrătoare, iar taxa de livrare este:

  • GRATUIT pentru comenzile care depășesc 250 lei;
  • 13 lei pentru comenzile sub 250 lei.

Programul de Bun Venit

Pentru clientii noi, Farmasi a pregătit un Program Motivațional, ce constă într-un cadou în primele luni de la înregistrarea pe site, la realizarea punctajelor din imagine. 

***Mostrele și cataloagele nu au puncte. Punctele reprezintă prețul redus al produselor (de consultant) afișat în contul Farmasi. cadouri de bun venit farmasi

Cum se plasează comanda?

Pentru a plasa comanda intră în contul tău cu datele de logare, adresa ta de e-mail și parola. Caută produsele dorite după cod (format din cifre, îl găsești în catalog la fiecare produs) și adăugă-le pe rând. Pentru a finaliza, mergi la “Coșul Meu” (în stânga pe smartphone și în dreapta sus pe laptop). Verifică produsele din coș, Completează adresa de livrare, apoi metoda de plată (card sau ramburs), bifează că ești de acord cu condițiile și apasă “Confirmați comanda”. Pentru plata online urmează să introduci datele cardului, iar pentru plata ramburs vei plăti la curier.

Calitatea produselor Farmasi

Farmasi este o firmă internațională, intrată recent în România, care produce în propria fabrică din Istambul peste 3000 de produse certificate de beauty, make-up, îngrijire corporala și a locuinței, pe care le comercializează pe baza catalogului, oferind astfel multor oameni oportunitatea de a câștiga bani ca reprezentanți sau lideri. Este lider de piață în 126 de țări, pentru că oferă produse calitative, testate dermatologic, care nu conțin substanțe ce afectează sănătatea pielii. Toate produsele Farmasi respectă regulile de aur ale fondatorului companiei, Dr. Cevdet Tuna:

  • Fără parabeni, fără triclosan, fără metale grele;
  • Fără fosfat, formaldehidă și ftalați;
  • Testate dermatologic;
  • Fără ingrediente de origine animală.

Este important să-i informezi pe clienții tăi despre aceste proprietăți, pentru că tot mai multe persoane se orientează către un stil de viață sănătos și către eliminarea tuturor elementelor nocive din produsele de îngrijire. Mai multe detalii despre Farmasi poți citi AICI.

Mă găsești pe Facebook AICI sau îmi poți scrie pe whatsapp la 0747033000 sau prin e-mail la pdf.florina@gmail.com.

Cu drag,

Diana, director Farmasi

 

 

error: Content is protected !!