Reactivare Cont Farmasi Suspendat

Avantaje la prima comandă

Reactivează-ți azi contul Farmasi, plasează o comandă de min. 150 lei și ai parte de cea mai bună ofertă a anului! Atenție! Ca să primești oferta, reactivează contul împreună cu persoana care te-a contactat. Răspunde la sms-ul primit pentru a reactiva contul sau la nr 0747033000, altfel oferta nu se poate acorda.

Plasează o comandă de 30 puncte (150 lei) pană pe 14 februarie și primești:

  • VOUCHER de 50 lei (bani în contul Farmasi pe care îi poți folosi în luna martie);
  • kit-ul de start la 69.99 lei, care conține catalog, mostre parfum, sampon usturoi, ruj lichid mat, crema îngrijire ten, gel de masaj, pastă de dinţi, ghid îngrijire, ghid oportunitate;
  • CADOU 2 produse (Ruj lichid mat și rimel Zen).

Transport Gratuit pană în 5 februarie ora 10.59

Seturi Cadou pentru Valentine’s Day

Seturi cu preț promoțional, care au inclusă o frumoasă cutie roșie cadou. Valabile până în 21 februarie, în limita stocului disponibil. Le găsiți pe site la secțiunea Love is in the air.

cont farmasi suspendat

Reduceri de până la 50%

Reduceri de până la 50% la o selecție de produse. Oferta valabilă pană în data de 7 februarie, ora 16.59. Le găsiți pe site, la secțiunea Valentine’s Day Sale.

Ca să primești oferta de mai sus, reactivează contul împreună cu persoana care te-a contactat. Răspunde la sms-ul primit pentru a reactiva contul sau la nr 0747033000, altfel oferta nu se poate acorda.

Te așteptăm cu drag să revii la Farmasi!😍

1 Comment
  1. Reply
    Galfi Maria Dorina martie 3, 2023 at 5:12 pm

    Reactivare cont

Leave a reply

*

error: Content is protected !!